.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ами то сегашната ми машина е по-зле .... 2.4ghz процесор (дуо) 2gb рам .... Така че всичко над нея,е по-добре ... А й на сегашната си играя игри .. Не знам какво разбирате под ''няма да става за игри'' .... За тези новите,да ....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Ами то сегашната ми машина е по-зле .... 2.4ghz процесор (дуо) 2gb рам .... Така че всичко над нея,е по-добре ... А й на сегашната си играя игри .. Не знам какво разбирате под ''няма да става за игри'' .... За тези новите,да ....
    идеята е да се клокне до 4.2 - 4.3 GHz за да изпревари по производителност процесора от конфигурацията, която си дал в първия пост т.е. i3-4160, който също е двуядрен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    идеята е да се клокне до 4.2 - 4.3 GHz за да изпревари по производителност процесора от конфигурацията, която си дал в първия пост т.е. i3-4160, който също е двуядрен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    ^и кво подяволите чета, някой е на херца
    Да , npp , как ще се клокне 2,4 интел процесор до 4,2 -4,3 гхз, нали ще изпуши и няма да работи. Евентуално с водно охлаждане(ама е адски скъпо) може и да работи на 4,3 гхз, но няма смисъл. Спри херцата моля те npp!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си