.
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Някога съм го правила, доста по- балансирани ми бяха резултатите.
    Сега:
    Dominance: 60%
    Compliance:25%
    Steadiness:9%
    Influence: 6%

Аз също смятам, че е сравнително прозрачен тестът. Ако бъдещ работодател ме накара да правя подобен тест, съвсем лесно мога да манипулирам отговорите, така че да не изглеждам като пълен социопат.
    Това са моите отговори, резултат от болезнена откровеност, както и от факта, че трябва да предпочетеш едното пред другото. Човекът е социално животно и малко или много е задължен да се подчинява на дадени неписани правила и да жертва част от същността си, за да може да продължи да съществува в рамките на социума. Обичам да си свърша работата сама, защото в голям % от случаите е по- качествено, обичам нещата да стават по моя начин и ненавиждам да действам по нечий тертип, искам всичко да става веднага, перфектно, всички да схващат аламинут, но съм наясно, че това е нереалистична картинка, когато си на работно място, заобиколен от хора и не го очаквам. За мен е глупаво някой да очаква да подходиш със 100%-ва искреност. Повечето тестове и интервюта са се превърнали в такава пародия, че не знам какъв психолог и тест трябва да има, за да може да се изкопчат наистина отговарящи на истината данни.
    Ако някой ми каже, че като го питат на интервю кои са му слабите страни, отговаря, че обича да си попийва вечер и сутрин малко тягостно му е ставането или няма капка търпение, шапка му свалям, ако си е намерил свястна работа.

П.П. Много обичам да правя тестове :Д , направих тоя за 16-те personalities, излезна ми, че съм turbulent ISFJ

ISFJ personalities (especially Turbulent ones) are often meticulous to the point of perfectionism, and though they procrastinate, they can always be relied on to get the job done on time. ISFJs take their responsibilities personally, consistently going above and beyond, doing everything they can to exceed expectations and delight others, at work and at home.

По- вярно нещо не съм чела. Един път не съм свършила нещо отрано, но и никога не съм изпускала срок и не съм претупвала
    Последно редактирано от therichbitch : 11-28-2014 на 22:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си