.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ами, с тестове се прави, пък нека е глупаво.
    Нали трябва НЯКАК да се направи преценка. Не е идеално, но това е. Assessment Center-ът е същата работа.
    Съвсем окей са си въпросите, това, че на нас не ни харесва, е друга бира.
    Само си виж въпроса - никак не прецизиран:

"кое важи за мен повече - аз съм приятелски настроен към хората или аз обичам да взимам решения бързо", ако и двете важат за теб, но трябва да дадеш един отговор?"кое важи за мен повече - аз съм приятелски настроен към хората или аз обичам да взимам решения бързо", ако и двете важат за теб, но трябва да дадеш един отговор?"

Ами, даваш един отговор - това, което важи за теб ПОВЕЧЕ, както е написано във въпроса.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами, с тестове се прави, пък нека е глупаво.
    Нали трябва НЯКАК да се направи преценка. Не е идеално, но това е. Assessment Center-ът е същата работа.
    Съвсем окей са си въпросите, това, че на нас не ни харесва, е друга бира.
    Само си виж въпроса - никак не прецизиран:

"кое важи за мен повече - аз съм приятелски настроен към хората или аз обичам да взимам решения бързо", ако и двете важат за теб, но трябва да дадеш един отговор?"кое важи за мен повече - аз съм приятелски настроен към хората или аз обичам да взимам решения бързо", ако и двете важат за теб, но трябва да дадеш един отговор?"

Ами, даваш един отговор - това, което важи за теб ПОВЕЧЕ, както е написано във въпроса.
    Казва се интервю, Инче, според мен, което е по - правилната формула, провеждано от специалист по дейността, паралелно с психолог. Аз така бих назначавал хора.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си