Значи ето как седят нещата с едно момиче започнахме да излизаме да си пишем и тн в един момент ходехме всичко беше наред ... и след това бум ! Тя:искам да сме само приятели ... И аз нали не ми пукаше особено НО (винаги има но) след 1 ден тя ме попита да се разходим ... бутна ме в снега и пак започнахме да се целуваме иии пак се "събрахме" .. НО :Д След това пак тя искаше да сме само приятели защото не е била готова за сериозна връзка и аз нали окей няма проблеми разбрахме се че ще си дадем почивка и че ще опитаме по натам ... в този момент осъзнах че наистина я харесвам и искам да съм с нея ! Саднах се излязох с приятели и се напих ... и се целувах с 2 момичета ииии да .. след 1 ден тя ме викна и ми каза че е готова и че иска да сме заедно и аз не можех да я погледан в очите ... казах и и тя каза че ще ми прости но и трябва време (още време , добре ще поне имаме предостатъчно) след това тя направи първата стъпка след 1 - 2 седмици започна да ми пише ... и нали пак излизахме всичко беше повече от перфектно иии след 1 седмица бум .. искам да сме само приятели ... + че тя в момента има много сериозни проблеми и й идва малко в повече ..