- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помагайтеее
здравейте,
приятелката ми има рожден ден след 10дни.....помогнете ми, защото нямам никаква идея какво да и взема :х, а искам да е нещо специално и да и хареса :/
Благодаря ^_^
Хубаво е да споменеш от колко време ходите какво обича какъв и е характера какви книги чете или колко водка пие по тийн партита?
ходим от няколко месеца.....обича да чете фантастики, да рисува, радва се на малките неща..и не пие водка по тийн партитата :д
Значи, звучи твърде перфектна по моя вкус. Ако ти е говорила, че смята да прочете някоя книга или поредица, ми се струва добра идея да и я вземеш (или нещо което смяташ, че ще и допадне). Ако е хипстърка/пада си по тези неща/нещо от сорта може да и вземеш някоя проста гривна, бижу, флеш, обеца (зависи какви дупки има)
Вече и спрямо твоите финансови възможности, ако смяташ, че ще се задържите може да похарчиш за нея, но ако нямате много бъдеще, не се хвърляай, след време ще ти е тъпо. *освен ако не си начесва егото със скъпи подаръци ofc*
+1 за дупките ;дд
иначе мерси![]()
Книга е добра идея. Или пък нещо по-романтично: вечеря на свещи, там някава изненада можеш да измислиш пак романтична. Друг вариант е да ѝ направиш торта. Дори да не можеш 2 яйца да изпържиш, ще е още по-ценно ако си се захванал да приготвиш една торта.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5