.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Smile Непослушни вежди

Здравейте Първо искам да кажа ,че много държа на веждите си.Смятам ,че те са много важен детайл от лицето на всеки и често те са първото нещо ,което забелязвам в някого.Аз лично, много се старая при поддръжката им.Но имам един проблем и той е следният - преди около 5 години започнах да си оправям веждите.Всичко вървеше добре ,с времето смених 2-3 вида форми ,докато не открих идеалната форма за мен.Но от известно време (от около 1 година) косъмчетата на веждите ми са страшно твърди,груби и дебели.Все едно ги бръсна (аз, естествено, не ги ).Когато ги пипна с пръст дори боцкат.Нямам гъсти вежди ,нито са много тъмни.Чудех се каква е причината за това загрубяване и ще съм ви много благодарна ,ако ми дадете съвет как отново да станат меки и тънки (косъмчетата).Казвали са ми да ги кажа с бадемово масло, но не съм сигурна.
    Също така имам още един въпрос Как мога да сменя посоката на растежа на косъмчетата, тъй като на едната ми вежда си растат, нормално, на горе, а на другата ми растат надолу .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Косъмчетата на веждите по принцип са по- твърди, но не мога да ти помогна със смяната на посоката на растеж. Подрязвай ги и няма да личи толкова, вероятно, а бадемовото масло го ползват за повече растеж.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Да смениш посоката на растежа не мисля, че е възможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си