- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къпим се заедно
Аз съм обикновенно момиче. Имам един брат. Ние двамата с него се къпем заедно. Аз му изтърквам гърба и той изтърква моя. Забелязах, че оная му работа се уголемява, като се къпем. Защо така става? Секс ли иска да правим? Досега не съм правила секс с никого.
Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.
Е какво по-хубаво от това да има кръвосмешение ? И без това вече стана модерно да се прави![]()
хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"
А бършете ли си дупенцата, след като акате?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Hora vie normalni li ste??? Vie ste brat i sestra tova ne e prosto kruvosmeshenie a e protiv prirodata da si go mislite i vuobshte kak moje da se kupete zaedno?.
Има братя и сестри, които се карат постоянно и се мразят. Те нормални ли са? Ние се обичаме и си помагаме. Немога да разбера защо си мислиш че сме луди. Какво от това, че се къпем заедно. Да не би къпането да е нещо нередно. Всеки се къпе и не намирам нещо нередно в това.
Може ли да ти стана брат за няколко дни?
Поговори с родителите си да ти потърсят специалист.
Или за менталното развитие, или за необходимостта да лъжеш по форумите.
Във всеки случай, трябва ти специализирана помощ.
И по възможност - речник на българския език.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last