.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Къпим се заедно

Аз съм обикновенно момиче. Имам един брат. Ние двамата с него се къпем заедно. Аз му изтърквам гърба и той изтърква моя. Забелязах, че оная му работа се уголемява, като се къпем. Защо така става? Секс ли иска да правим? Досега не съм правила секс с никого.

Мега фен Аватара на baby_baby
    тролололо

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от girl1000 Виж мнението
    Имам един брат.
    Имам брат*

Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.

Цитирай Първоначално написано от bad_girlll Виж мнението
    Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.
    Той е на деветнадесет години.
    Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.

Супер фен Аватара на fanton1
    Е какво по-хубаво от това да има кръвосмешение ? И без това вече стана модерно да се прави

Той е на деветнадесет години.
    Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.
    хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А бършете ли си дупенцата, след като акате?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на karucar7
    Забелязах, че оная му работа се уголемява, като се къпем. .
    Магьосник. Уауу.
    Другият вариант е да си му капнала с балсама си за обем.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bad_girlll Виж мнението
    хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"
    сериозно ли

Hora vie normalni li ste??? Vie ste brat i sestra tova ne e prosto kruvosmeshenie a e protiv prirodata da si go mislite i vuobshte kak moje da se kupete zaedno?.

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Hora vie normalni li ste??? Vie ste brat i sestra tova ne e prosto kruvosmeshenie a e protiv prirodata da si go mislite i vuobshte kak moje da se kupete zaedno?.
    Има братя и сестри, които се карат постоянно и се мразят. Те нормални ли са? Ние се обичаме и си помагаме. Немога да разбера защо си мислиш че сме луди. Какво от това, че се къпем заедно. Да не би къпането да е нещо нередно. Всеки се къпе и не намирам нещо нередно в това.

Повече от фен
    Може ли да ти стана брат за няколко дни?

Мега фен Аватара на draid
    Къпите си се, няма проблем хаха

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Поговори с родителите си да ти потърсят специалист.
    Или за менталното развитие, или за необходимостта да лъжеш по форумите.
    Във всеки случай, трябва ти специализирана помощ.
    И по възможност - речник на българския език.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си