.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Моля за съвети..

ОК. Значи първо съжалявам ако имам грешки,но клавиятурата на тела е много,малка и по принцип пиша на шлоковица. D

Та така..от известно време имам симпатий към едно момиче от другият клас с което не се познаваме, но искам да се запознаем и сближим...
    Та основните проблеми са,че тя винаги се мъкне с някоя приятелка и не стои сама и в това че не се харесвам,на външен вид,но това е по-скоро комплекс Пък и мисля,че се влюбвам от моментът в който успях да и обарам задника по стълбите без да се усети. DDD
    Та така хора мерси предварително.
    Последно редактирано от vivis : 11-30-2014 на 20:23

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Пиши й целувка по вайбър от много малката ти клавиатура. Успех.

Мега фен Аватара на baby_baby
    " мисля,че се влюбвам от моментът в който успях да и обарам задника по стълбите без да се усети"

много странно само като и опипа задника се влюби по-добре не я занимавай ако я искаш само за секс

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    " мисля,че се влюбвам от моментът в който успях да и обарам задника по стълбите без да се усети"

много странно само като и опипа задника се влюби по-добре не я занимавай ако я искаш само за секс
    Съгласен съм с нея.Иначе ако я искаш за връзка-ако и знаеш името и пиши във Фб,другия вариант е да отидеш при нея с някой твой приятел и така ще бъдеш по-спокоен и отпуснат.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Иначе ако я искаш за връзка-ако и знаеш името и пиши във Фб,другия вариант е да отидеш при нея с някой твой приятел и така ще бъдеш по-спокоен и отпуснат.
    Да, то фейсбук е място за пазаруване на гаджета.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си