Цитирай Първоначално написано от dammnn Виж мнението
Знам , че много хора са с ограничено мислене и ..
Нравите са достатъчно разкрепостени, за да те обвини някой, че имаш подобна връзка, но да характеризираш хората, за които такива отношения не са приемливи, като притежаващи ограничено мислене, не е ок (според мен).
Познавам такива хора, но не са в моята възрастова група, по- скоро към 30+. Тези, които са към 20 и си мислят, че имат отворена връзка, просто ги сърби и не знаят къде да се дянат.
Отворената връзка, за да съществува като нещо, различно от пародия, изисква голяма доза зрялост и честно каано, малко студенокръвие.

Това, с изпращането на връзката толкова далеч по времевата ос (боб за цял живот) вече пък налага съвсем други разсъждения, които не са обект на тази тема. И все пак, ще се изкажа сбито- ако сте стигнали толкова напред в отношенията си с боба, понякога ще ти се прияде леща, но ще има много други фактори, като дом, семейство, взаимно уважние, поради които ще си папкаш боб во веки. (винаги ми е била изключително противна тази просторечива метафора с боба и респективно своебразното принизяване на човешките отношения)