- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Осъзнава какво си имал чак когато го загубиш....
Здравейте!Имам един проблем.Миналата година бяхме осми клас всичко с компанията ми беше точно.Ние се познаваме от малки винаги сме се карали,но това последното накара всички ни да се разделим.След случилото се аз и приятелката ми се отделихме защото мислехме,че можем и без тях.Те се опитаха да оправят нещата,но ние не ги отразявахме цент.Сега близо година по късно искаме да е както преди.Твърде късно осъзнахме грешката си.Как да си върна компанията?Някой попадал в подобна ситуация или който мисли,че може да ми даде съвет ще му бъда много благодарна.Благодаря предварително!
Ко точно е станало?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съжалявам за забавянето имах проблем с акаунта...
Ами..приятелката ми се махна защото между всички ни се нажежи обстановката и постоянно се обиждаха...
А аз малко след нея се махнах, защото харесвах едно момче от компанията и той ме харесваше, но дойде едно друго момиче и постоянно се навурташе около него и се скарахме заради това и всеки пое по пътя си... имаше дни ,в които се виждахме, но така и така не беше както преди и сега сме само на "Здравей"- "Здрасти" а аз и приятелката ми искаме пак да сме си компания както бях и аз искам да оправя нещата между нас общо взето всичко да е като преди...
Защото когато тя се забиваше с него аз тръгнах също с друго момче и двамата бяхме наранени...и след цялата работа се разпръснахме после аз се опитах да оправя нещата, но те не искаха... после пък те се опитваха, но ние не искахме... и така.
И сега приятелката ми има рожден ден скоро и мислим да ги поканим и там да се сдобрим, но ако те не искат да дойдат не знаем какво ще правим и това е и.. да.