.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kbvmmk
    Guest

Все още нямам гадже :(

Здравейте,
    На 15 години съм и съм нямала нито едно гадже ;(;(... Приятелките ми са сменили вече 5-6, а аз нито един . Много съм срамежлива и имам чувството, че момчетата не ме харесват, защото съм ниска (около 1,50), защото все пак момчетата харесват високи момичета...Моля ви, дайте ми някакъв съвет... Благодаря предварително!

Лично аз.... Не знам за момче което да харесва високи жени или момичета.... Всеки си има предпочитания..... Това не е нещо от което трябва да се притесняваш...... И твоето време ще дойде все някога

Спокойно, нищо ти няма. Това, че си срамежлива, вероятно ще се промени с времето и ще се отпуснеш. Не е нужно да си сменила 5 гаджета на 15, за да си готина. Вероятно имаш много качества, но срамежливостта ти пречи да общуваш по-свободно. А относно ръста... пълни глупости. Даже съм склонна да си мисля, че повече мъже харесват миньончета, отколкото някви много високи.

Една приятелка казва: "Ниският мъж е просто нисък мъж, ниската жена е секси миньонче."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

marilyn Това за височината ми хареса

Като цяло не смятам, че красотата се дължи на височината. Вкусове различни, а и мъж 1.70 примерно...няма да си хване гадже 1.80.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Много ясно.... Лично аз не харесвам по високи момичета от мен

Аз какъвто съм лилипут *180*, ако си хвана гадже 1.70/1,75 НЯМА КАК ДА ИЗЛЯЗА СЪС НЕЯ ДОКАТО Е НА ТОКЧЕТА! Щото ще стане "Оо колко сладко надига се на пръсти за да Я целуне ^^"
    По темата, моя приятелка си хвана първото гадже в 11 клас, беше зубар и не се занимаваше с глупости, завърши отлично сега е в хубаво уни и ѝ върви добре с момчетата. Не е нужно от малка да ги въртиш колкото за бройката. Но не се знае дали утре ще срещнеш добро момче и ще се получат нещата. Да не ти пука

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Аз съм момче и не бих казал че харесвам високи момичета. Кои ти каза това че момчетата харесват високи момичета... ?

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Аз съм момче и не бих казал че харесвам високи момичета. Кои ти каза това че момчетата харесват високи момичета... ?
    150-167 Перфектния ръст според мен

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    150-167 Перфектния ръст според мен
    Преди около 3-4 години бях казал на едно момиче по скайп че съм около 1,30 и тя вика много съм малък

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спокойно като си нямаш гадже не е дошъл края на света

Има време все пак си на 15 като се мине още време няма да се срамуваш

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    Аз какъвто съм лилипут *180*, ако си хвана гадже 1.70/1,75 НЯМА КАК ДА ИЗЛЯЗА СЪС НЕЯ ДОКАТО Е НА ТОКЧЕТА! Щото ще стане "Оо колко сладко надига се на пръсти за да Я целуне ^^"
    Няма да си обува токчета
    Високите момичета (170/175) колко високи момчета да си търсим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си