- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още нямам гадже :(
Здравейте,
На 15 години съм и съм нямала нито едно гадже;(;(... Приятелките ми са сменили вече 5-6, а аз нито един
. Много съм срамежлива и имам чувството, че момчетата не ме харесват, защото съм ниска (около 1,50), защото все пак момчетата харесват високи момичета...Моля ви, дайте ми някакъв съвет...
Благодаря предварително!
Лично аз.... Не знам за момче което да харесва високи жени или момичета.... Всеки си има предпочитания..... Това не е нещо от което трябва да се притесняваш...... И твоето време ще дойде все някога![]()
Спокойно, нищо ти няма. Това, че си срамежлива, вероятно ще се промени с времето и ще се отпуснеш. Не е нужно да си сменила 5 гаджета на 15, за да си готина. Вероятно имаш много качества, но срамежливостта ти пречи да общуваш по-свободно. А относно ръста... пълни глупости. Даже съм склонна да си мисля, че повече мъже харесват миньончета, отколкото някви много високи.
Една приятелка казва: "Ниският мъж е просто нисък мъж, ниската жена е секси миньонче."
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
marilyn Това за височината ми хареса![]()
Като цяло не смятам, че красотата се дължи на височината. Вкусове различни, а и мъж 1.70 примерно...няма да си хване гадже 1.80.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много ясно.... Лично аз не харесвам по високи момичета от мен![]()
Аз какъвто съм лилипут *180*, ако си хвана гадже 1.70/1,75 НЯМА КАК ДА ИЗЛЯЗА СЪС НЕЯ ДОКАТО Е НА ТОКЧЕТА! Щото ще стане "Оо колко сладко надига се на пръсти за да Я целуне ^^"
По темата, моя приятелка си хвана първото гадже в 11 клас, беше зубар и не се занимаваше с глупости, завърши отлично сега е в хубаво уни и ѝ върви добре с момчетата. Не е нужно от малка да ги въртиш колкото за бройката. Но не се знае дали утре ще срещнеш добро момче и ще се получат нещата. Да не ти пука![]()
Аз съм момче и не бих казал че харесвам високи момичета. Кои ти каза това че момчетата харесват високи момичета... ?
Спокойно като си нямаш гадже не е дошъл края на света
Има време все пак си на 15 като се мине още време няма да се срамуваш