.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Exclamation искам да отслабна

здравейте аз сам на 11 години,висока съм 1,65 и тежа 45кг и мисля,че трябва да отслабна

Мега фен Аватара на an7raks
    Момичета, вземете се в ръце! Всичко над 30кг е отвратително дебело и грозно! Трябва ребрата ви да се броят от поне 10м и като ви ритнат в задника, да дрънчите! Това е елементарна естетика!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Освен за генетика, на тая възраст и с глупости се занимаваш. Имаш някаква минимална представа как се пише, което е добре. По-скоро похвално. До къде стигнахме, че изразяването да е за похвала. Anyway, на къде повече да отслабнеш!? Най-малкото на тоя ръст трябва да си 40тина кг само от скелет и неща, които не можеш да свалиш Играй волейбол/баскетбол/ лека атлетика/плуване и ще се чувстваш по-добре, даже може да качиш някви кила и да заприличаш на човек.

А защо смяташ, че си дебела?

Това тегло на този ръст е малко малко, според мен... 2-3 кила отгоре и спорт ми се струват доста по-добре от тапициран скелет с целулит...

За мен теглото е просто цифра, защото в края на краищата човешкото тяло си има параметри за мазнини и т.н, при които работи най-добре. Мисля че е много по-важно как се представяш. В случая става въпрос за момиче и едва ли ще мислим за представяне, но идеята е същата. Нормите за жени са към 25-30 % телесни мазнини. Сигурен съм, че имаш доста до въпросните %, за да се считаш за нормална здрава жена.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Защо ми се струва, че имаме работа с трол? Със същия ръст и почти шест години отгоре съм 52кг и побеснявам ако падна под 50! Не мисля, че съм дебела, много си харесвам тялото даже. Затова ако евентуално не си трол, ако съдя по себе си, вървиш към анорексия. Тепърва ще растеш и ще се развиваш, точно на тези години диета ще ти скапе организма тотално!

Аз съм на 12 и съм 165 и съм 63 килограма буквално съм си слонче и сега ще моля мама и тате да ме запишат на бойни изкуства.

Цитирай Първоначално написано от Moon_Light_Shadow Виж мнението
    Аз съм на 12 и съм 165 и съм 63 килограма буквално съм си слонче и сега ще моля мама и тате да ме запишат на бойни изкуства.
    Няма смисъл от бойните изкуства, никой няма да иска да се бие със слон. (jk можеби)

Братле, много тъпо изказване, ако го мислиш сериозно...
    Фитнесът не е единствения спорт.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Братле, много тъпо изказване, ако го мислиш сериозно...
    Фитнесът не е единствения спорт.
    Сложих jk, за да не си помисли някой, че е на сериозно коментара. А и фитнеса не е дори спорт.
    Powerlifting-a и вдигането на тежести са спортове.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Не мисля, че съм дебела
    дебела си

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Сложих jk, за да не си помисли някой, че е на сериозно коментара. А и фитнеса не е дори спорт.
    Powerlifting-a и вдигането на тежести са спортове.
    Не съм те разбрал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си