.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ФУТБОЛ <3

ФУТБОЛ <3

Здравейте,
    ще започна първо с това, че съм момиче.
    Имам голяма страст към футбола (не да играя, а да го гледам и коментирам). Много бих искала за в бъдеще да се занимавам с нещо, което е свързано с футбола. Мислила съм за спортна журналистика или спортен комемнтатор, но някак не ми допадат особено. Някой има ли идея за някаква професия във футболен клуб?
    Благодаря предварително.

Не прави това,което не ти харесва,за да се харесаш на момчетата..това е много жалко
    Иначе.. https://pbs.twimg.com/media/BzNEYd1CYAElkfW.jpg

Мега фен Аватара на Rakshy
    Тая на снимката е лекар, а не коментатор/журналист.

Каквото и да мислиш да правиш в тази насока трябва да знаеш, че ще срещнеш доста негативни мнения. В смисъл, че никой не уважава женското мнение за футбол, както и за доста други спортове. Не знам дали видя на световното какви тъпотии говореха жените в студиото. Имай си 1 на ум .

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Сервитьорка във футболен клуб или просто момичето на момчетата
    Момичето дето ги забавлява след победи
    Стюардеса в частния самолет на собственика на клуба - в БГ само на Домусата
    Продавачка на тиквено семе и фен артикули пред стадиона
    В краен случай може да си тази дето нахлува гола на терена и я гонят десетина стюарда - добра тактика за бавене на време при негативен резултат за противника
    Последно редактирано от TIFOSO : 12-04-2014 на 21:14

Не правя нищо, което да не ми харесва, особено за да се харесам на момчетата Не писах тук за да чета някакви простотии а помолих за обективно мнение.. но както и да е, видяло се е че в тези форуми 80% от мненията са подигравателни.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    обективно темата ти е простотия

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от classyf Виж мнението
    Не правя нищо, което да не ми харесва, особено за да се харесам на момчетата Не писах тук за да чета някакви простотии а помолих за обективно мнение.. но както и да е, видяло се е че в тези форуми 80% от мненията са подигравателни.
    Обективно можеш да станеш спортен журналист, има даже жени - съдийки. В първия случай, обаче, самите телевизии и радиа няма да ти позволят да бъдеш повече от ели-гиговица и да подпираш сценария на мъжа - коментатор и е силно вероятно да те пренасочат към художествена гимнастика, където ти не искаш да бъдеш. За втория случай се съмнявам, че искаш да станеш и ще станеш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си