- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Невероятно но факт :)
Здравейте мили хора , бих искала да Ви споделя нещо което ми се случи преди броени минути и нещо което няма да го забравя никога .
Знам , че някой от вас сигурно не могат да понасят турците и ромите , но знайте , че не всички от техния произход са такива каквито ги изкарват медиите . Аз живея в града който според изчисленията има най много от техния произход . Вчера моето котенце Мери избяга от вкъщи и аз го потърсих из цялата махала , но никъде не го открих . Днес заредена с нови сили и надежда започнах да го търся отново , взех гранули и отидох да нахраня бездомните котки с надеждата , че моето което ще се появи . Да видях го , но вече беше късно то си играеше с едни деца от турси произход в тяхната къща , един съсед ме заговори попитаме ме защо храня всичките тези котки и аз му обясних каква ми е целта . Тогава явно майката на децата ме е чула и прати децата да ми я донесат , много съм щастлива , че има такива хора . Да имах етническа омраза до този момент , но осъзнах , че не всички хора от техният произход са такива каквито ги изкарват медиите . Благодарих им чисто сърдечно на хората , който ми върнаха моят прекрасен домашен любимец . Така , че мили хора днес се замислих и наистина не трябва да ги слагам всички под общ знаменател има и добри хора ... Много съм им благодарна на тези хора..
недей ги превъзнася заради котенцето ти! ... турците ни мразят,както и ние тях! при една война между нас и тях! никой освен нас българите няма да те поткрепи! бъди реалистка
ти пък война
има хора и хора то си е до човек , то тези се вижда и от километър, че са добри ...
Във всяко стадо има черна овца.
Дрън-дрън
..и все пак продължавам да си имам лоши чувства към тях![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И закво им е жалкото ти коте на хората мн ясно че ще ти го върнат, я си изгуби 100лв и пак пусни тема
http://rodopi24.blogspot.com/2014/06/700.html
Разбира се че може и обратното : http://rodopi24.blogspot.com/2015/03/5_31.html
Радвам се за теб както и за котенцето ти.
Не всички турци са лощи.
За циганите не искам да коментирам все пак са си гето .
Пожелавам ти да ставаш все по красива![]()