Аз няма да се занимавам с неща от сорта на слушалки , телефони , таблети , лаптопи и прочее . В отдел ''едра бяла техника'' ще съм . Тоест хладилници , бойлери , фурни и т.н . Не бих казал , че съм спец , но то в крайна сметка на един хладилник какво толкова има да му се презентира , което не е споменато на етикета ? Вместимостта е спомената , гаранцията е спомената , производителят е споменат , аз лично за друго към момента не се сещам .
Иначе то предполагам , че ще има някакво фирмено обучение . Едва ли ще ме пляснат от първия ден да продавам , при положение , че са наясно , че до момента нямам стаж на същата или подобна позиция . И в обявата им в jobs.bg и в сайта им , пише , че постоянно се провежда вътрефирмено обучение .
Това , което ме притеснява е точно дългото седене на крак . Не , че имам някакви проблеми с краката или нещо такова , но определено е изморително . Дано да има някаква възможност да се присяда от време на време . На интервюто днес имаше и доста момичета на смяна , които не съм останал с впечатление да са били кой знае колко изморени .
Последно редактирано от Valencianist : 12-03-2014 на 18:01