- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дезодоранти
да ми препоръчате дезодорант който запушва порите или някакъв който на 100 % спира изпотяването
Дезодорант, който запушва порите? Надявам се да не си пожелаваш такова нещо. Ако ти се запушат порите изобщо няма да ти е кеф.
Няма такъв дезодорант. Пробвай различни марки и виж коя ще ти действа по-добре.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има такова нещо всъщност, но е изключително вредно плюс, че самият дезодорант е и токсичен. А и започваш да се потиш повече на други места.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако намериш подобно нещо то определено ще е доста вредно ! Порите не съществуват без причина. Но може да намалиш изпотяването с Odorex и да знаешш, че не бива да се използва повече от 10 дни.
^ Одорекс е точно това, за което говорех и субстанцията е супер токсична.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Затова трябва да се изпозлва в крайни случаи и да е за ограничен период от време. Човека явно е решил да се трови поне да го посъветваме да не прекалява...
До сега не съм попадала на дезодорант, който наистина да помага за изпотяването. Доволна съм от стиковете повече. Дав, Гарниер..
Ако Одорекс от аптеката не ти помогне може да пробваш Perspirex Original
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз лично съм доволна от ролките (дезодорант стик) . На Нивеа са хубави и действат срещу изпотяването![]()
И дезодоранти, и рол они съм пробвала, но най-добри са стиковете! От няколко години ползвам на Rexona и съм изключително доволна!