.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Омбре

Мега фен Аватара на baby_baby

Smile Омбре

Здравейте момичета интересно ми е харесва ли ви омбрето? На мен много ми харесва и мисля след празниците да си направя но нз още.

До един момент беше готино, ама като гледам, че всяка втора има, ми е прекалено масово. Да не говорим колко зле изглежда при някои, които не знам какви опити са си правили с косата, но резултатите са трагични. Разбира се, има и някои сполучливи омбрета, но май са по-малко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    До един момент беше готино, ама като гледам, че всяка втора има, ми е прекалено масово. Да не говорим колко зле изглежда при някои, които не знам какви опити са си правили с косата, но резултатите са трагични. Разбира се, има и някои сполучливи омбрета, но май са по-малко.
    + 1!!!

Ако пък искаш разнообразие и не държиш толкова много на омбре, направи си балеаж или сомбре... Според мен са много по-симпатични варианти от омбрето

Голям фен Аватара на JuStElly
    Харесва ми омбрето, много хубаво стои, стига да се направи както трябва. Не ти препоръчвам да си го правиш вкъщи или при някоя некомпетентна фризьорка, обаче ;д

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ще препоръчате ли добър,кадърен фризьор в София, който умее да прави преливането,а не просто да намаца част от косата с друг цвят боя? Може и на ЛС .
    Love is everything!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    какво по дяволите е това чудо на козметиката ?

Много ми харесва :з но не пробвай да си го правиш сама вкъщи а иди при някоя добра фризьорка ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си