- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как успявате ??
С моя приятел сме заедно от почти 2 години. Първоначално се виждахме всеки ден. После Той замина да учи в един град , а аз в друг и усещам вече, че тръпката се изгуби. Успяваме да се видим поне по ведньж в седмицата,но сякаш нямаме какво да си кажем, по- отдръпнати сме един от друг, виждам , че интересите ни са различни. Когато се видим едно от първите неща, които той иска да правим е секс и само тогава го виждам да се чувства малко съживен и успяваме да завържем разговор без никой да се дразни на другия. Имам чувството, че връзката ни се крепи само на секс. Говорила съм с него за този проблем и той ми е казвал милярд пъти, че това не е вярно и че държи на мен и ме обича. Поддържаме всекидневно връзка, но все за нещо спорим и се караме. Та моят върпос към вас е как успявате да поддърьжате отношенията си, как си разнообразявате връзката и как успявате да задържите сладостта от това да сте заедно. Някак си не мога да намеря начин да направя всичките тези неща, не зависи изцяло и от мен , но виждам ,че ако аз не намеря начин да поправя отношенията ни, те просто ще рухнат..
И аз съм с моя приятел от почти 2 години, но при нас е различно, защото почти живеем заедно. Виждаме се всеки ден и прекарваме много време заедно. Вероятно това е проблемът при вас, че се виждате рядко. За съжаление, разстоянието е голям фактор. Не е невъзможно да се съхрани такава връзка, но понякога шансовете клонят към нула. Замисляла ли си се, че може да има друго момиче?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Проблема ви е както казаха по-нагоре че се виждате рядко намерете някак си повече време да сте заедно
Разстоянието не е причина.
Замисли се на какво и кога се дразните, попитай го и него за мнение.
Решете дали гледате в една посока, или в различни ( т.е. дали искате едно и също ).
Преценете дали ще си решите проблемите или ще тръгнете всеки по пътя си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...