.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бременна или не?

Здравейте! Имам съмнения че съм бременна. На 17 съм .. цикалът ми идва редовно , силен е и нормален както си е , но ме болят гърдите и имам засилено обоняние .. и май ми се струва че са ми потъмнели зърната Казват ми че не съм бременна..защото цикалът си ми е нормален (Между другото беше само орале секс) но ме е страх , защото казват че и от него се забременява

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    на 17 си и вярваш че от орален секс се забременява ? мале мале .... Спокойно това че гълташ е похвално но това че не ги знаеш тези неща е трагично !!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Напикай една камара тестове, а за по-сигурно си запиши и час при гинеколог. Ако изтича секрет от гърдите, ще ти се наложи да посетиш и ендокринолог.
    И никакъв орален секс повече, щото верно се забременява. Ма не пропускай да уведомиш джипито, АГ и ендокринолога, че си забременяла при орален секс. Току-виж си им развеселила денят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на baby_baby
    От орален секс НЕ се забременява !

Не си бременна

Определено са тризнаци, не знам как ще го споделиш на родителите си

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от pupuki Виж мнението
    Определено са тризнаци, не знам как ще го споделиш на родителите си
    ти следиш ли ме?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

avpw
    Guest
    Ееееее ... стига бе ... може да е нещо като непорочно зачатие ... ако нямаш яйцеклетка на гърлото , няма страшно ...

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    От орален секс НЕ се забременява !

Не си бременна
    Защо я отчая така....

Само от орален секс се забременява! Спокойно бременна си, честито! -.-

Сериозно ли си на 17 години и си мислиш, че си бременна от орален секс?!??????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си