.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на baby_baby
    Очилата не определят човека и външният му вид

Вземи си някви с хубави рамки

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Очилата не определят човека и външният му вид

Вземи си някви с хубави рамки
    След тези мнения които видях съм решил да си взема едни лещи по-нататък.

Да бе не е толкова страшно да носиш очила.

Ами вместо да седиш пред компютъра по цял ден без да ставаш и да продължаваш да си мислиш,че си грозен..работите няма как да станат така както ти искаш. Никой не е грозен, всеки човек си има своите недостатъци. Като не те приемат с тях..това е техен проблем- не твой. Излизай по често и се запознавай с повече хора и най важното- да не ти пука какво мислят другите. Прави това,което ти смяташ за добре и просто не се влияи от чуждото мнение,защото твоето е по важно. : ))

Бе я стига глупости, да не се е свършил света. И аз нося очила и кво......

Мега фен Аватара на strawberry88
    Много остроумно, трол такъв!

Някои момчета изглеждат по-сладки с очила късмет!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Очилата по никакъв начин няма да те загрозят. Да не говорим, че има хора, които зорлем си купуват (виждал съм и само с рамки да ходят), защото им отиват или си мислят, че им отиват. По принцип привлекателността съм забелязал, че произлиза от устройството зад очилата и очите.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Бях наясно с това че съм грозен и така нататък и аз се примирих. Преглътнах всичките си комплекси и си казах - не съм чак толкова грозен. Но аз със/без комплексите винаги си вярвах че ще си намеря някакво момиче, винаги виждах поне малко надежда в цялата ситуация. Но вчера престанах да я виждам. Излязох сутринта да купя хляб и чак тогава разбрах колко ми е увредено зрението! Погледнах хората които стоят на 5-10 метра от мен и едва виждах лицата им, едва виждах номерата на колите.... понеже прекарах 4 години без да ставам от компютъра аз си знаех че това ще се случи. Ще трябва да си взема очила понеже съм късоглед. Това е най-върховния от всичките комплекси които някога съм имал. Какво мислите? Бих писал много повече по темата но нямам клавиатура(това го написах с екранната клавиатура).
    Слушай ся
    Познавам някои страхотни грозници дето с очила заприличват на хора. Виж не забравяй, че хората с очила изглеждат по-интелигентни , а това до някаква степен ще ти е в плюс. Така че - айде горе главата

Мега фен Аватара на draid
    Това очилата били като кастрация направо бе. Или може би лоботомия а ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си