- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вид женска красота
Как може да постнете толкова красиви известни личности и да пропуснете Скарлет?!?!
+ няколко рандъм момичета
+ some redheads <3
Ииии разбира се Роуз Лесли
![]()
Днес това ми хвана окото:
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Да ти имам учото :х
И също бахти гадните рандом момичета
Тая тема стана пълна боза
Всеки слага първото квото набара без да е вложил и капчица чувства и вкус в избора си и не избира тия дето му трогват сърцето просто пльоска десет снимки да има.
Последно редактирано от LoadRunner : 03-17-2015 на 20:38
Това,че нечий вкус не се припокрива с твоя не означава, че мацките не са трогнали нечие сърце. :Д За мен последната,която постнах притежава естествено излъчване и красота, сега ти като не я одобряваш да взема да си разплета чорапите. ;D
А една от "рандъм момичетата" е направо страхотна. Аз определено не бих й простила. :Д
https://www.google.bg/search?q=susan...w=1366&bih=667
Последно редактирано от Azoria : 03-17-2015 на 20:39
Ето така:
![]()
Ти си права за това че нямаме един вкус. Значи тая твойта ок трогнала те е ама аз наблегнах на друго.
според мен моят вкус и съответно моето мнение по темата са най-хубави
И аз не харесвам рандом момичета. Винаги искам да знам, кое име стои зад снимката (може и никнейм) и няколкото, които постнах тук са с имена. Щом съм се постарал да разбера името, значи момичето наистина е много хубаво и си заслужава.
еми не са лоши майна
в тоя ти пост има изразени емоции
Ако тр да ги анализирам, изразяват дълбока женственост(с едно изключение) а не са просто нахвърляни
и особено тази, не че е мн красива но си дала нещо от себе си
https://www.youtube.com/watch?v=bI76...ature=youtu.be
(едит: галакси)
освен коя ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 03-17-2015 на 21:13
Миранда Кър не била много красива. Въх, какво доживях. Няма такова сладко бонбонче <3.
„Конка“ е женския род на „кон“, да. И „коньове“ е множественото число.
(тва го знам, щото една аверка иска кон :д)
Не визирам никого конкретно с "покварен форум". Може би всички заедно. :Д А аз ти показах как изглеждам, не ти ли харесва? :С
честно казано те обърках с една приятелка
даже с две
с 14