- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска да ме зареже понеже ще си взимам мотор??
Здравейте драги съфорумници,от 4 години сигурно не бях писал тук и при поредната малко по сериозна дилема реших да ви видя какво правитеНакратко ,както си личи от заглавието,приятелката ми като разбра че ще си купувам мотор и пощуря.Водил съм разговор след разговор с нея да и обяснявам колко обожавам това което правя,как ми е мечта от малък но не,нея явно я е страх от това мое хоби и дори ме заплаши че ще скъсаме(знам че ще го направи).Как се постига компромис в такава ситуация,кой трябва да го направи и как по дяволите бих могъл да я убедя да си смени мнението.Общо взето ми трябва странична гледна точка че приятелите ми са леко пристрастни
Поздрави
изманипулирай я
купи й нещо лигаво или някаква малка плюшка - все тая. Излезте някъде и от дума на дума го подкарай към някаква сантименталности - колко държиш на нея, какви планове имаш за бъдещето СИ там учене, пътувания, професия блабла - идеята е да види, че не летиш в облаците и не си безотговорен -- демек не са ти само мотори и адреналин в главата. Което може и да е вярно но ... нали искаш съвет. Аз така бих процедирал.
Явно си търси повод да те зареже. Честно.. не е нормално да иска да те зарязва заради такова нещо.
Ако моторът е по-мощен, по-добре първо си направи застраховка живот, а после мисли за приятелката.
Welcome to the Jungle...
Не се подлъгвай от такива манипулации! Ако сега се огънеш на такъв натиск жената ще ти се качи на главата. Има друг въпрос: мотоциклетът не евтино удоволствие. Моят съвет като човек, влюбен в моторите е, все пак да не бързаш с такава покупка, ако имаш някъде финансови затруднения. Това е защото в последствие ще ти изникнат още ред други разходи, свързани с него. Ако си паралия взимай си мотора и ти гарантирам, че приятелката ти ще седне с теб да се повози![]()
Ся като се замисля май наистина си търси причина да ме разкара без да се чувства виновна.Все по рядко ме търси,все по рядко обичам те,ще видим,това е друга тема вече.Иначе мерси на всички за съветите,мотора няма да е прекалено мощен,600 кубиков CBR че не ми се умира още.Иначе покупката ще я правя сигурно лятото когато съм сигурен че съм в добро банково състояниеЖиви и здрави и очаквайте сигурно ново включване от мен
![]()
Поговори сериозно с нея. Никакви подаръци, просто разговор. Обясняваш и внимателно какво мислиш и защо искаш мотор и ако наистина ти пука за нея и сте близки, вземате решение заедно. Заради подобно съобразяване, бях спрял покера заради едно момиче за дълъг период от време.
Това колко често ти казва "обичам те", е лош критерий за състоянието на връзката ви. Далеч по-важно е да го показва.
Взимай мотор и си прави кефа,но внимавай!Ти ако се съобразяваш със всичко....
Братле говорил съм ама срещам стена отсреща.Тя попринцип си е малко егоистка но в момента направо се улива, каквото и да кажа следва реакция-не не не ти ще направиш компромис или късаме точка.Има някакво вярване че живота е перфектен и че ако не е мотора аз ще живея вечно разбираш ли.А иначе имам доста други критерии ,просто не са за тази тема и реших да ги спестя повечето![]()
Хаха я си купувай мотора и му се радвай, това момиче щом не може да сподели с теб подобно нещо и да се кефи с теб... явно не сте един за друг.
Иска да те зареже, защото ..така иска, затова ти трябва да си вземеш возилото час по-скоро![]()
Един мотор няма да ви раздели ако се обичате! Кажи й, че това ти е мечтата и ще си я сбъднеш, кажи й че държиш на нея и ти е много гадно, че реагира така, обещай й, че ще си внимателен и кажи, че ако те остави след като си купиш мотор, значи не те обича истински (защото наистина ще е така) и просто като мъж и заяви, ще си купя мотор, обичам те оставаш с мен или не?
Имам А и съм карал различни кубици,като че ли 600 кубика ми пасна най-добре.Вий се бъзикате ама с това момиче през кви филми и истории съм минал,направя ли сапунка няма да можете да махнете бабите си от телевизорите.
Пп.Като гледам няма да е мотора тва което ще ни раздели...