.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Ся като се замисля май наистина си търси причина да ме разкара без да се чувства виновна.Все по рядко ме търси,все по рядко обичам те,ще видим,това е друга тема вече.Иначе мерси на всички за съветите,мотора няма да е прекалено мощен,600 кубиков CBR че не ми се умира още.Иначе покупката ще я правя сигурно лятото когато съм сигурен че съм в добро банково състояние Живи и здрави и очаквайте сигурно ново включване от мен

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от Life1 Виж мнението
    Ся като се замисля май наистина си търси причина да ме разкара без да се чувства виновна.Все по рядко ме търси,все по рядко обичам те,ще видим,това е друга тема вече.Иначе мерси на всички за съветите,мотора няма да е прекалено мощен,600 кубиков CBR че не ми се умира още.Иначе покупката ще я правя сигурно лятото когато съм сигурен че съм в добро банково състояние Живи и здрави и очаквайте сигурно ново включване от мен
    Не си мисли че като е 600 кубикова Honda CBR няма да върви аз имах F3 рамка олекотена а двигателя беше от F4 и пълнеше километража.Помисли си хубаво преди да взимаш,скоростта увлича.Карал ли си досега пистов мотор тия кубици или по-малък?Имаш ли А категория?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си