.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Понеже в момента той не е при мен , замина за 2 месеца в друга държава и единствената ни комуникация в момента е да си пишем и да говорим ,мен ме дразни ,когато спре да ми пише за около час - два , когато понякога не ми пише цял ден и после когато аз му пиша вечерта ми казва ,че не е можел и таман щял да ми отговаря *аз съм баси точната нали * . Когато се изразя неправилно и той веднага за това се захване . Обаче когато се караме , може да прозвучи странно , тогава точно съм най-привлечена към него. Имало е моменти , в които се караме и аз , когато го видя ядосан просто не издържам и започвам да го целувам така че това да се караме според мен не е въобще лошо нещо , стига да не е за нещо сериозно , винаги се оправяме и то по хубавия начин

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Какво ви дразни в половинката ви? Има ли странности, които трудно разбирате? За какво се карате най-често? Как преодолявате различията помежду си?
    -защо винаги, винаги, винаги минава през едната част на паркинга на блока, когато има място 1/10 пъти и после е супер трудно да изкара колата
    -защо не оправя леглото, въпреки че мрази да е неоправено
    -защо предпочита да се завие с 120939 завивки, отколкото да е топло в стаята
    -защо пие чая си без мед в 99% от случаите
    -защо не излизаме и защо го успокоява да ходи по горите
    -защо никога не си взима вана, а винаги само душ
    -защо ми казва колко е отвратителна сестра му, но въпреки това се грижи за нея толкова много
    -защо инатства толкова и си мисли че е всемогъщ и не признава никакви техници
    -защо не ме слуша, дори когато знае че съм права
    -защо винаги аз съм виновна за всичко

горе-долу това са ми странностите му

различията са много, ние въобще не си приличаме по нищо, той винаги ми е на контра-аз ако кажа че нещо е черно, той ще каже че е бяло..най-прост пример
    караме се за дреболии, защо си светнала крушката за 10 секунди преди да я сменя, защо не си измил чиниите, защо не си сменил чаршафите и пр.
    говорим си обикновено
    аз съм доста сприхава и съм като клечка кибрит, много малко ми трябва да запаля и ако някой е осрал пейзажа ще му го изкарам през носа
    докато той е обратното ,вика ми на мене, че съквартирантът му му е развалил лаптопа, обаче на него-нищо, викам добре, ти не се ли дразниш и той ми казва,че кипи и гори отвътре,ама нищо нямало да покаже
    дразни ме че говори прекалено високо и се сърди като му правя забележка понякога
    дразни ме че е разхвърлян и че ми помага само когато аз му кажа
    дразни ме че пуши толкова много и искам да спре всичко гадно,което взима

аз го дразня с това,че не го слушам като ми говори понякога
    и го дразня с тона си като му се сърдя
    и че се цупя го дразня
    и като заспя, а той иска да правим секс го дразня
    и така

интересна тема
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми