- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една по-различна тема ;D
Понеже в момента той не е при мен , замина за 2 месеца в друга държава и единствената ни комуникация в момента е да си пишем и да говорим ,мен ме дразни ,когато спре да ми пише за около час - два , когато понякога не ми пише цял ден и после когато аз му пиша вечерта ми казва ,че не е можел и таман щял да ми отговаря *аз съм баси точната нали * . Когато се изразя неправилно и той веднага за това се захване . Обаче когато се караме , може да прозвучи странно , тогава точно съм най-привлечена към него. Имало е моменти , в които се караме и аз , когато го видя ядосан просто не издържам и започвам да го целувамтака че това да се караме според мен не е въобще лошо нещо , стига да не е за нещо сериозно , винаги се оправяме и то по хубавия начин
![]()
-защо винаги, винаги, винаги минава през едната част на паркинга на блока, когато има място 1/10 пъти и после е супер трудно да изкара колата
-защо не оправя леглото, въпреки че мрази да е неоправено
-защо предпочита да се завие с 120939 завивки, отколкото да е топло в стаята
-защо пие чая си без мед в 99% от случаите
-защо не излизаме и защо го успокоява да ходи по горите
-защо никога не си взима вана, а винаги само душ
-защо ми казва колко е отвратителна сестра му, но въпреки това се грижи за нея толкова много
-защо инатства толкова и си мисли че е всемогъщ и не признава никакви техници
-защо не ме слуша, дори когато знае че съм права
-защо винаги аз съм виновна за всичко
горе-долу това са ми странностите му
различията са много, ние въобще не си приличаме по нищо, той винаги ми е на контра-аз ако кажа че нещо е черно, той ще каже че е бяло..най-прост пример
караме се за дреболии, защо си светнала крушката за 10 секунди преди да я сменя, защо не си измил чиниите, защо не си сменил чаршафите и пр.
говорим си обикновено
аз съм доста сприхава и съм като клечка кибрит, много малко ми трябва да запаля и ако някой е осрал пейзажа ще му го изкарам през носа
докато той е обратното ,вика ми на мене, че съквартирантът му му е развалил лаптопа, обаче на него-нищо, викам добре, ти не се ли дразниш и той ми казва,че кипи и гори отвътре,ама нищо нямало да покаже
дразни ме че говори прекалено високо и се сърди като му правя забележка понякога
дразни ме че е разхвърлян и че ми помага само когато аз му кажа
дразни ме че пуши толкова много и искам да спре всичко гадно,което взима
аз го дразня с това,че не го слушам като ми говори понякога
и го дразня с тона си като му се сърдя
и че се цупя го дразня
и като заспя, а той иска да правим секс го дразня
и така
интересна тема