.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Безкрайно ни е хармонична връзката, бих казала. Не се караме, имали сме кажи-речи един по-сериозен разговор. Стреми се да изглажда нещата в зародиш, съобразява се изключително много с мен, дразни го, когато се вкисна без видима за него причина или си го изкарам на него, когато не разбирам нещо във връзка с ученето. Винаги се чувствам виновна след това, понеже е такова съкровище.
    Примерно, нещо, което убийство ме нервира в хората е да не си вдигат скапаните телефони и да не отговарят на съобщения. При него това го няма - звук на телефона почти никога няма, а вдига/отговаря веднага. Най-късният отговор е бил след час, мисля. Това много го ценя в него, ама няма да дълбая в тая насока, че темата ще стане много дълга.

Същото в обратна посока - много малко нещица, има които ме дразнят. Примерно, когато не иска да опита нещо за ядене. Лелеееей, наистина се дразня.
    Не ми е приятно, но по-скоро в смисъла на притесняване, когато премисля нещо дълго. Има я тая склонност, но се старае да не го прави и да споделя нещата с мен още в началото.
    Ех, тез шваби, много странни. Аз лично не бих търпял повече от един път който и да е да се опита да си изкара нещо върху мен, което не е станало по моя вина. Да ми обясни защо е вкисната, за да я разсмея и да и оправя настроението, никакъв проблем, тварене и дебилщини хронично не ми понасят.

По темата - към днешна дата съм необвързан, но ще говоря за бившата и май са неща, които са ме дразнили във всички приятелки.
    - Несхватливост за неща, които са дискутирани преди и за които се подразбира, че няма нужда да бъдат повдигани отново.
    - Когато ми звънне, а аз съм зает и и отговоря с някой автоматичен смс, например "В момента съм на среща, ще Ви се обадя при първа възможност", дори да и върна обаждането 2 минути по-късно, нарочно не вдига веднага. Това ме дразни особено много.
    - Губенето на време по всевъзможни начини.
    - Когато нарочно се опъва да изпълни мои молби, само заради заблуждението, че невинаги съм прав и става винаги както искам аз.
    - Липса на социална осъзнатност при специфични ситуации, което налага на по-късен етап да я оправдавам и да обеснявам действията и.
    - Звънене през 30 минути, когато сме само мъжка компания.
    - Когато съм в кофти момент, прекалената загриженост дразни.
    - Дългите молби да я каня, когато си купувам разни неща, а накрая се окаже, че тя си е купила повече неща от мен, без да е смятала, че ще купува каквото и да е.
    - Доуточняване по 3 пъти след като сме се разбрали нещо финално.

Тая тема ми е супер интересна, по-късно ще пиша пак.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 12-05-2014 на 12:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си