.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Твърде лесно е пали и много се нервира на някакви дребни неща. Това ми бърка в душата, но пък бързо му минава.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Твърде лесно е пали и много се нервира на някакви дребни неща. Това ми бърка в душата, но пък бързо му минава.
    И мойто мъж така ;д Като цяло се разбираме добре с малки изключения. Дразни ме и когато прекалява с компютърните игри, затова често намираме игра, която ни харесва и на двамата и я играем заедно, за да не ми липсва неговото внимание
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Дразни ме и когато прекалява с компютърните игри, затова често намираме игра, която ни харесва и на двамата и я играем заедно, за да не ми липсва неговото внимание
    Ето това. :Д Като цяло винаги намираме компромисен вариант относно това, но не пречи пак да си ме дразни. :Д

Понякога прекалява с лигавщините, случвало ми се е да му кресна "Стига се лигави, това е сериозно". Мисля, че е било единичен случай, но все пак...

Другото, което ме дразни е, че винаги идва 20+ минути преди уговорката ни и кисне на студа. Дори се е случвало да има къде да ме чака на топло и той пак да си чака на студа. Не за друго, просто да не би да се разминем. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си