.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пък това не бих го търпяла. Не го търпя в близки хора, какво остава за половинка.

Не е шваба иначе приятелят ми.
    Проблемът е, че аз не обичам да обяснявам като ми е криво, предпочитам да ме остави да си кривея и да не се държи различно от обикновено; пък той иска непременно да знае защо ми е криво. Аз си се знам, че имам склонност да си го изкарвам на други хора, затова искам да си кривея наум.
    И съответно като повиша тон, щото не разбирам тъпата формула по финанси, той решава, че повишавам на него глас. И като му обясня, че не е така, и че всъщност в мозъка ми протича много бързо следният процес "не разбирам формулата-това ще е на изпита-ще ме скъсат-аз съм малоумна", той ми се смее :S
    Ок, немец. Нямам абсолютно нищо против германците, просто наскоро имах работа с немска фирма и останах супер неприятно изненадан то педантичността им. Чак в първия момент помислих, че се бъзикат.

В темата не мисля, че се говори за търпене и толериране, а заченки на дразнене. В смисъл, че ги има в началото и понеже същестуването им е проблем, добре е да се решават от рано. Моето виждане е, че се превръщат малко или повече в навик и тогава всеки намира претенциите на другия за рязко налагане на своя мироглед и става далеч по-трудно.

Други неща, които ме дразнят, включват, но не са ограничени до:

-Детайлно разпитване как е минал всеки мой ден. Тайни, в най-пълния смисъл на думата, нямам, но е досадно и ненужно.
    -Споделяне на нейни приятелки какви неща правим - и в леглото, и извън него. И двете са дълбоко лични неща, които са само между нас.
    -Апатия
    -Липса на активност и инициативност във всеки аспект.

Със сигурност има и други, но не ми се мислят повече

Бтв, ако примерът ти е действителен по финанси и ако имам време, драсни и ще се радвам да помогна. Само ще преведеш на български/английски/руски за какво става въпрос, че ако тръгна да обеснявам на немски, даже професорът ти няма да разбере какво се опитвам да му кажа, хаха.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Бтв, ако примерът ти е действителен по финанси и ако имам време, драсни и ще се радвам да помогна. Само ще преведеш на български/английски/руски за какво става въпрос, че ако тръгна да обеснявам на немски, даже професорът ти няма да разбере какво се опитвам да му кажа, хаха.
    Ах, те са на английски, да ми беше езикът проблемът...

Иначе да, машинки са германците :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си