.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз съм си раздразнителна и за дребни неща, понякога даже ми е леко смешно. Но като цяло:

- мразя, че излиза от стаята, когато се караме (според общи приятели трябва да съм благодарна, че не остава вътре, докато е много ядосан :Д), но спорим ли за нещо, може да ме откара до сутринта, а аз дъвча докрай по принцип
    - дразня се, че е работохолик и е такъв брутален кариерист, гордея се с него, естествено, но понякога си вреди и на здравето така
    - дразни ме като се изкаже безпардонно, обикновено това е моя задача , хъх (точен е като швейцарски часовник и изисква това и от другите, та веднъж като готвихме разни неща и щяха да идват няколко човека, които се изпречиха на вратата в 7, а поканата беше за 8, докато гузно се обясняваах, че още правя десерта, та ще трябва да се настанят в хола и няма да мога да им обърна много внимание, той им предложи да разгледат кафето на 2 преки от блока и пак да наминат в 8... без да закъсняват :Д)
    - че обича да ме изненадва в моменти, когато не е много уместно
    - като се oпитва да ми дава акъл за неща, които не са в сферата му, но 'понеже има прекалено богата обща култура, е напълно наясно в дълбочина (!) с икономиката ни' По принцип тези разговори уж на шега протичат, ама.. :Д
    - че не приема 'не' за отговор (става дума за ситуации, в които се опитва да ми помогне за нещо, но аз се дърпам)
    Но пък си го обичам безкрайно и мога да се разпростра на 10 пъти повече място за нещата, които обожавам в него.
    Последно редактирано от therichbitch : 12-06-2014 на 20:30

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    - като се oпитва да ми дава акъл за неща, които не са в сферата му, но 'понеже има прекалено богата обща култура, е напълно наясно в дълбочина (!) с икономиката ни' По принцип тези разговори уж на шега протичат, ама.. :Д

Eй, не си споменавала никога досега за момчето си. Откога сте заедно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си