.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: :(;(:(

само аз ли си мисля че това го е казала иронично

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от tatyanaab Виж мнението
    Здравейте, скоро се запознах с едно момче в фейсбук... Той има сериозни намерения, с 2 години по-голям е от мен и ми каза че ако се получи нещо искал да се видим наживо... Притеснява ме, че ако се получи нещо между нас ще сме много странна двойка ;ддд той е висок 184, а аз 150-153 ;ддд вие как мислите???
    Значи чак ако се получи нещо тогава ще се видите на живо? А как ще разберете, че се е получило ако не сте се виждали преди това? Или ти ще му пращаш снимки на Анджелина Джоли, а той на теб на Калин Врачански и като се срещнете шок и ужас ..

Първо излезте, опознайте се, пък ако си допаднете (включително и на ръст) тогава мисли за нещо по-сериозно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    А дори да я хареса има и по-лошо - ще изглеждат смешно в очите на останалите.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да, наистина грозно
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    нека ги убием с камъни и ги лишим от мъките им.
    Даааам, и на мен такива мисли ми минават през главата като се заговори за тъпият стереотип как видиш ли мъжът винаги трябвало да бъде по-висок от жената.За предпочитане от 10 до 50 и нагоре сантиметра,да са равни е било малко гадно,защото жената трябвало да носи 20 сантиметрови токчета, а ако пък е по-нисък повече или по-малко направо да се линчува и да се набие на кол.Как така ще си позволява да се заглежда в по-високи жени.Нали според обществото е много смешно и той трябва да е като мечка спрямо половинката си за да се чувствала тя защитена.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Споко, аз съм висока 1,55, а приятелят ми 1,85 така ,че по принцип няма проблем с височината важното е да се харесате

Добре, че и за мен не е проблем, когато момчето е високо.

Цитирай Първоначално написано от gl0ri_bonewa Виж мнението
    По-странно щеше да е ти да си 184,а той 150....така че в твоя случай височината няма да ви е проблема
    Да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си