- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :(;(:(
само аз ли си мисля че това го е казала иронично
Значи чак ако се получи нещо тогава ще се видите на живо? А как ще разберете, че се е получило ако не сте се виждали преди това? Или ти ще му пращаш снимки на Анджелина Джоли, а той на теб на Калин Врачански и като се срещнете шок и ужас ..
Първо излезте, опознайте се, пък ако си допаднете (включително и на ръст) тогава мисли за нещо по-сериозно.
Даааам, и на мен такива мисли ми минават през главата като се заговори за тъпият стереотип как видиш ли мъжът винаги трябвало да бъде по-висок от жената.За предпочитане от 10 до 50 и нагоре сантиметра,да са равни е било малко гадно,защото жената трябвало да носи 20 сантиметрови токчета, а ако пък е по-нисък повече или по-малко направо да се линчува и да се набие на кол.Как така ще си позволява да се заглежда в по-високи жени.Нали според обществото е много смешно и той трябва да е като мечка спрямо половинката си за да се чувствала тя защитена.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Споко, аз съм висока 1,55, а приятелят ми 1,85 така ,че по принцип няма проблем с височината важното е да се харесате![]()