.
Резултати от 76 до 100 от общо 155

Threaded View

Баща ми не ми дава пари

Разбрал съм се с него и с майка ми той да ми дава джобните по 3 лева на ден, а вече един месец не ми дава и ми дължи 60 лева. Постоянно ме кара да ходя до магазина, за да му купя 2 кутии цигари и бири на обща стойност 13-14 лева и като го попитам "защо не ми даваш", отговора е - защото нямам! И го попитах защо ми дава пари да ходя да му купя бири и цигари, при положение,че ми дължи пари, ми отговаря, че не ме разбира. А това го прави защото когато ми се обяснява, какво трябвало да правя му казвам,че не го разбирам, което е ТОЧНО ТАКА - НЕ ГО РАЗБИРАМ. Явно не се изразява достатъчно ясно.
    Сега ще питате "майка ти защо не ти дава" - майка ми, ми издържа всичките излизаници събота и неделя и всичките дрехи и обувки, които имам. Баща ми поне джобните да ми издържа... Не знам, но добре че си инвестирам в разни работи и си изкарвам парите и сам си се издържам... Но той това не го знае. А като му кажа,че ми дължи вече 60 лева, ми казва да не съм бил гледал назад...
    Моля, споделете мнение, какво да направя или как да поговоря с него, какво да му кажа. Така не става.
    Последно редактирано от the_mystery_machine : 12-05-2014 на 19:46 Причина: пунктуационни грешки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си