Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
Горките родители, които раждат деца, които им броят залците.
по- добре не може да се каже

Аре, моля ви се, спрете се с тия пушачи. Майка ми по две кутии пуши от край време, пък все с мен се е занимавала, че и ченгелите ми пишеше в 1ви клас, когато бях болна; ограмотила ме е достатъчно много през съзнателния ми живот. И да, казвала ми е безброй пъти, че не е хубаво да пуша, но за да ми рече: "ти мен не ме гледай", аз трябва да съм мега тъпото парче, че да съм и рекла: "ама ти пушиш". Еми нерви, скука, навик, пристрастеност.. кой както си намери. Ако не можеш сам самичък да осъзнаеш, че са вредни, то те са ти най- малкия проблем. "Мен не ме гледай" не е аргумент, съвет е, защото всеки родител иска детето му да е по- добро, по-умно, по- красиво от него, да не повтаря неговите грешки. Всичко зависи от самосъзнанието на детето и адекватността му да разсъждава, които също не са пренебрежително малка част от възпитателния процес.

Ewok, финансовото състояние на едно семейство не е константа, особено пък за голям период от време и в рамките на нашата икономика. Като са те направили, може да са имали или да са си мислели, че имат възможност, после вече не. Ще неглижираш ли съществуването им?