Вас са ви гледали нацисти, бе. Направо не мога да повярвам к'во чета. Научил съм се вече тук да не захващам дискусия насериозно, ама айде ...
Така като ви чета тия деца вие ги имате за някакви подивели изчадия, които трябва да вкарвате в строя. Вие ако сте били такива или смятате, че вашите ще са такива ... ми ... чия е отговорността оставям на вашето въображение.
А т'ва, че родителите ви не са имали финансите да ви глезят, може единствено да ви послужи за пример как да НЕ разполагате с парите си.
Следващия път като плюете по тая държава си спомнете, че вие на собствените си деца не желаете да се лишите от нещо, че да осигурите нормални условия. Един изпит за сертификат струва половин СРЗ, бе, да му се не види.
Колко ме издразни тая тема само аз си знам.
// впрочем и мен не са ме рязали никога с 'нямам'. Като съм искал по-големи ме питаха за какво са ми и ако ги убедя, че ми трябва въпросното нещо, просто ми ги даваха. Като се замисля аз и сега не харча пари за простотии - ей го Дрейд отива да пийва, пък аз си мисля как ще плаща за разреден спирт с 500% надценка. Жив и здрав да е, де. Сам си изкарва парите ;]