Цитирай Първоначално написано от the_mystery_machine Виж мнението
И го попитах защо ми дава пари да ходя да му купя бири и цигари, при положение,че ми дължи пари, ми отговаря, че не ме разбира. А това го прави защото когато ми се обяснява, какво трябвало да правя му казвам,че не го разбирам, което е ТОЧНО ТАКА - НЕ ГО РАЗБИРАМ.

Моля, споделете мнение, какво да направя или как да поговоря с него, какво да му кажа. Така не става.
Темата, според мен, се разглежда в грешна насока и съвсем не става дума за пари.
Никъде всъщност изобщо става дума за това, че на момчето му трябват пари, даже то изрично е казало, че получава такива от майката и че сам изкарва ( тук дали наистина и как, не се знае )

Не плаче за пари. Плаче за себе-доказване и надделяване над бащата. Бащата явно го кара да прави някакви неща, момчето си мисли, че е победило като е казало " не разбирам" и сега изведнъж баща му започва да го преебава със собствените му думи " не разбирам ".
Даже се усеща леко самоизтъкване на фона на бащата ( бащата пие, пуши, дава пари за това - а авторът казал ли е за какво си дава парите ? )

"майка ти защо не ти дава" - майка ми, ми издържа всичките излизаници събота и неделя и всичките дрехи и обувки, които имам.
Добрата, даваща майка. Всичко му дава на момчето. Само дето тя не е изцяло негова, защото съществува бащата.
Или някога е съществувал ( ако са разведени ) и сега трябва да бъде отмъстено.

Парите са просто повод.

.