.
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Погледнато към ден днешен, това, което София предлага в повече от Русе и Ямбол, това са повечето работни места, няколкото мола в повече, мръсният въздух (с който може да се конкурира само Перник, близо до София), блъсканицата в метрото, рейсовете, тролеите и трамваите (сега някой ще каже - ама то трамваи и метро има само в София, а има ли нужда в други градове от такива реално), паметника пред НДК и високите цени.
    Преиначавате думите. Аз попитах: защо като не харесваш даден град/място, стоиш там?
    Някъде да видя някой да каже: аз съм софиянец, леле колко съм голям? Така ви изнася да четете, някой като спомене София и се жегвате. Ако си мислиш, че да кибичиш в София/Берлин/Перник или Париж и в същото време да търсиш само кусури и да изреждаш кое не е наред, е приемливо и нормално, и несмешно,ок.

дрейд,
    ако от целия ми коментар само за едно нещо се хващаш (отново) и това е да разнищиш корените ми на база на кварталите, на чиято територия са живяли кореняците, то смятам за повече от удачно да подмина присъствието ти в темата.

И се казва В центъра
    Последно редактирано от therichbitch : 12-11-2014 на 21:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си