- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Семеен празник ли е новата година?
Какво мислите задължително ли е да се посреща новата година с родителите или за да ти е забавно трябва с приятели. Разбира се говоря за годинки 16+ не за дечковците, те нека стоят до мама и тати ))
Бъдни вечер и Коледа, а не Нова Година, но Коледата си е няква западна измислица и остава само Бъдни вечер
Бъдни вечер е семеен празник. 25.12, рождество Христово, демек Коледа, е семеен празник. Само че и 26.12 все още е Коледа, но вече не е семеен. А Нова година се посреща по традиция така, както искаш тя да бъде за теб. Не е семеен празник. Обикновено се посреща с яко напиване.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ми аз все съм с нашите до 12 и после където ме отвее вятъра, но семеен празник не мисля, по-скоро така съм си решила кардинално проблема с искането от две страни. :д Общо-взето си е избор на всеки с кой, къде и как.
По принцип, не е, но аз лично най-вероятно ще я изкарам с нашите, защото алкохол и пияни шматки има бол и тук, а семейството си е семейство.![]()
Огромно предимство на новата година с нашите е, че майка ми надминава себе си всяка година с менюто. Винаги се опитват да ме подкупят с тоя моментПразнувам НГ с приятели от 16 насам, мисля, правя две баници; а на 1-ви по някое време се прибирам, за да си излапам моята част от празничната вечеря^^
Бъдни вечер и 25-ти са запазени изцяло за семейството. Евентуално късно следобеда мога да се видя с някого, от 26-ти съм отново на разположение. С бившия само се чудехме на кои роднини да отидем на гости, защото всеки те иска и всеки си мисли, че имаш неограничен обем в корема.
first world problems![]()
За мен само бъдни вечер е семеен празник. Коледа може да се празнува и с много тесен кръг - в моя случай с приятеля и котката.
Нова година също не е семеен празник. Всеки празнува както сметне за добре![]()
Нова година е доста по-добре да посрещнеш с приятели, обикновено при мен всяка Нова година е запомняща сеЗа Бъдни вечер и Коледа определено вкъщи със семейството!
Както са казали и останалите - Коледа със семейството, нова година някъде с приятели. А защо не и със семейството, моите са големи купонджии и ми е забавно с тях![]()
Празнувах си и двата празника семейно до доста преклонна възраст. Като почнах работа, вече нямаше съобразяване кога е Великден, кога е Гергьовден, Никулден и т. н. Има само график и работа, която чака.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какво толкова казах/написах? Верно е преклонна, нали ми сипаха по този повод скоро в раздел Любов![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
шт бе... аз уча бебето на приятелката ми да ми казва "како"... далеч е още от това да проговори, ама да си знае...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нда, тва ме подсети как племенниците на моя му викаха "Бати Цецо", пък към мен се обръщаха с "Лельо"...
Нова Година не е семеен празник но Бъдни Вечер и Коледа - да
Всеки празник може да бъде семеен, стига да си достатъчно близък със семейството си.