.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Семеен празник ли е новата година?

Какво мислите задължително ли е да се посреща новата година с родителите или за да ти е забавно трябва с приятели. Разбира се говоря за годинки 16+ не за дечковците, те нека стоят до мама и тати ))

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Бъдни вечер и Коледа, а не Нова Година, но Коледата си е няква западна измислица и остава само Бъдни вечер

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Бъдни вечер е семеен празник. 25.12, рождество Христово, демек Коледа, е семеен празник. Само че и 26.12 все още е Коледа, но вече не е семеен. А Нова година се посреща по традиция така, както искаш тя да бъде за теб. Не е семеен празник. Обикновено се посреща с яко напиване.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на tori
    Ми аз все съм с нашите до 12 и после където ме отвее вятъра, но семеен празник не мисля, по-скоро така съм си решила кардинално проблема с искането от две страни. :д Общо-взето си е избор на всеки с кой, къде и как.

Мега фен Аватара на an7raks
    По принцип, не е, но аз лично най-вероятно ще я изкарам с нашите, защото алкохол и пияни шматки има бол и тук, а семейството си е семейство.

anonymous708973
    Guest
    Огромно предимство на новата година с нашите е, че майка ми надминава себе си всяка година с менюто. Винаги се опитват да ме подкупят с тоя момент Празнувам НГ с приятели от 16 насам, мисля, правя две баници; а на 1-ви по някое време се прибирам, за да си излапам моята част от празничната вечеря^^
    Бъдни вечер и 25-ти са запазени изцяло за семейството. Евентуално късно следобеда мога да се видя с някого, от 26-ти съм отново на разположение. С бившия само се чудехме на кои роднини да отидем на гости, защото всеки те иска и всеки си мисли, че имаш неограничен обем в корема.
    first world problems

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    За мен само бъдни вечер е семеен празник. Коледа може да се празнува и с много тесен кръг - в моя случай с приятеля и котката.

Нова година също не е семеен празник. Всеки празнува както сметне за добре

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Нова година е доста по-добре да посрещнеш с приятели, обикновено при мен всяка Нова година е запомняща се За Бъдни вечер и Коледа определено вкъщи със семейството!

Както са казали и останалите - Коледа със семейството, нова година някъде с приятели. А защо не и със семейството, моите са големи купонджии и ми е забавно с тях

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Празнувах си и двата празника семейно до доста преклонна възраст. Като почнах работа, вече нямаше съобразяване кога е Великден, кога е Гергьовден, Никулден и т. н. Има само график и работа, която чака.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Празнувах си и двата празника семейно до доста преклонна възраст. Като почнах работа, вече нямаше съобразяване кога е Великден, кога е Гергьовден, Никулден и т. н. Има само график и работа, която чака.
    Ще те пребия!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Какво толкова казах/написах? Верно е преклонна, нали ми сипаха по този повод скоро в раздел Любов

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    шт бе... аз уча бебето на приятелката ми да ми казва "како"... далеч е още от това да проговори, ама да си знае...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Нда, тва ме подсети как племенниците на моя му викаха "Бати Цецо", пък към мен се обръщаха с "Лельо"...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нова Година не е семеен празник но Бъдни Вечер и Коледа - да

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Нда, тва ме подсети как племенниците на моя му викаха "Бати Цецо", пък към мен се обръщаха с "Лельо"...
    Ахахахахах...
    лелпроблем

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    правя две баници
    Ндаааааамммм, тая година и аз съм така - две тави баница без късмети за компанията, че сме 15 човека.

Не смятам нова година за семеен празник.

Всеки празник може да бъде семеен, стига да си достатъчно близък със семейството си.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от peperudata Виж мнението
    Всеки празник може да бъде семеен, стига да си достатъчно близък със семейството си.
    Хубаво казано.

По темата
    Не мисля,че Нова Година е семеен празник, но тва не означава , че не може да си у дома с роднини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си