Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
Ти прочете ли какво написах? "Шансовете да говоря с нея са минимални, а да сме заедно направо никога." Преди всичко за да говоря с нея трябва някой да ми уреди среща или нещо такова, а аз няма нито 1 приятел. Единствения човек които го чувствам близо до приятел с него се виждаме веднъж в годината както се вика... тази година с него съм се виждал само около 7 пъти. Като цяло аз не излизам от у нас, спя през деня и съм във виртуалния ми свят през нощта. Ти как очакваш това момиче да ме хареса като преди всичко съм грозен и асоциален. Също така нямаме общи неща, аз по цели нощи си губя времето из форумите и игричките ми и не се интересувам от нищо друго. Не харесвам филми апък едвам намирам музика която да ми хареса. А колкото до това да сме заедно? Хмм, тя е красиво момиче и съм на 100% че си има приятел. Ако някой ден имам това момиче аз ще мисля че не съм го постигнал аз ами се е намесила всевиша сила.
до кога ще се самосъжаляваш?

и аз не съм красавец с изключение на ярко сините очи на фона на бялата кожа и кестенявата коса
тежа към 110кг а съм само 183см не съм някой от приказките НО

имам свое мнение имам нужния интелект и най-вече свой собствен стил който ме кара да изпъквам

забелязват се различните ако съм овца съм черна разбираш ли?

всеки човек е различен ти виждаш лошото виж и доброто в теб

иначе жените трудно ме забравят