.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

По-голяма от мен?

Здравейте,

според Вас възможна ли е някаква връзка между момче на 25 години и жена на 29 години. Веднъж само сме се видели - когато се запознахме, но то беше формално събитие. Не сме общували. Тя обаче ми направи силно впечатление. По принцип работим в една сфера, но сме от различни градове. Проблемът е, че тя е на много висок и отговорен пост, а аз съм сравнително прохождащ в тази сфера и нямам опитът и квалификацията, които има тя, т.е. е доста по-напред от мен в това отношение. Аз имам самочувствие, гледам реално на нещата, по принцип съм доволен от себе си по отношение на това каква личност съм. Притеснява ме това, че тя е на висок пост и може да изтълкува евентуален опит от моя страна за опипване на почвата като такъв с цел извличане на полза, което въобще не е така. Според вас тя ще търси ли мъж на нейните години и с нейните успехи или дори повече постигнал от нея или за любовта няма граници?

Мерси за отговорите!
    Последно редактирано от xvd : 12-06-2014 на 17:12

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тя търси поне с 10 години по дърт ако питаш мене, писнало и е от пикльовци.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тя търси поне с 10 години по дърт ако питаш мене, писнало и е от пикльовци.
    Силно вероятно
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    След като задаваш подобен въпрос във форум за тийнейджъри едва ли си достатъчно зрял за нея ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Не бъди наивен. Една жена на 29 години, едва ли ще иска да бъде с някой, който е по-малък от нея и то не защото не си и интересен или т.н., а защото наистина й е писнало от недорасли "мъже".

Не хаби надежди .

А защо реши, че тя си няма мъж и че изобщо търси нещо?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, не е добра идея това, че не сте равнопоставени. Годините са ти най-малкия проблем. Възможно е ти да се чувстваш чехльо заради връзките/възможностите й (включително финансови), а ако си и емоционално незрял /или поне не на нейното ниво/... не знам как бихте се задържали заедно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си