.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 454

Hybrid View

Няколко, с някой трябва да наваксам, 'щото забозиха като например The Flash и The 100, иначе си следя The Walking Dead и Grey's Anatomy.
    Зарибих се по едно готино сериалче на netflix - Iron Fist. Вече съм на 11 епизод и си заслужава. Netflix ми стана най-любимия източник на продукции. Едни от любимите ми сериали, са спонсорирани от тази компания и нито един сериал, който съм гледал до сега не ме е разочаровал - Daredevil, Sense 8, Stranger Things, The OA, Santa Clarita Diet и сега Iron Fist. Мисля да изгледам и другите от MCU - Jessica Jones и Luke Cage и нямам търпение за The Defenders. Очаквам и 13 Reasons Why, които излиза края на месеца, а и имат някои яки филмчета. Аз лично нямам търпение за Gerald's Game, Death Note и I Saw the Devil, но главно заради режисьорите, които ще ги адаптират.
    Последно редактирано от krastata : 03-22-2017 на 14:37

Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Няколко, с някой трябва да наваксам, 'щото забозиха като например The Flash и The 100, иначе си следя The Walking Dead и Grey's Anatomy.
    Зарибих се по едно готино сериалче на netflix - Iron Fist. Вече съм на 11 епизод и си заслужава. Netflix ми стана най-любимия източник на продукции. Едни от любимите ми сериали, са спонсорирани от тази компания и нито един сериал, който съм гледал до сега не ме е разочаровал - Daredevil, Sense 8, Stranger Things, The OA, Santa Clarita Diet и сега Iron Fist. Мисля да изгледам и другите от MCU - Jessica Jones и Luke Cage и нямам търпение за The Defenders. Очаквам и 13 Reasons Why, които излиза края на месеца, а и имат някои яки филмчета. Аз лично нямам търпение за Gerald's Game, Death Note и I Saw the Devil, но главно заради режисьорите, които ще ги адаптират.
    Напълно съгласна за netflix. Най-хубавото е, че плащаш скромна сума и можеш да си гледаш нон стоп. Има един куп готини сериали.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galia_21 Виж мнението
    Напълно съгласна за netflix. Най-хубавото е, че плащаш скромна сума и можеш да си гледаш нон стоп. Има един куп готини сериали.
    има един голям куп с лайна и 1-2 добри сериала
    трябва те да ми плащат да ги гледам

Цитирай Първоначално написано от galia_21 Виж мнението
    А може просто да си свалиш Kodi да инсталираш Exodus и да гледаш каквото си искаш без да плащаш JS
    Иначе гледам Last Man on Earth ама са в почивка сега, почнах the Mist ама нещо не ме грабва, там където има нужда от обяснение прибързват, където всичко е ясно пък се точи.
    Както и the Leftovers, ама не е това, което очаквах.
    Предпочитам реалити формати напоследък
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Damn, The 100 е най <3 А за 13 Reasons Why - уникален сериал. Сигурно вече си го изгледал, защото си писал този пост на 22.03, но мда.
    Последно редактирано от toriposey11 : 07-21-2017 на 07:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си