И аз след доста време отказване загледах Троновете. За няма 3-4 дни съм на 5ти сезон на половината. Не знам кво толкова ме радва, но е некъф бая интересен.
Захванах и Уокин дет ама нещо като спряха да показват зомбитата и ми втръсна, та заебах. Беше приятно да гледам как унищожават зомбита, докато ям.
Заебах Синовете на анархията, щот е като Троновете - аха да си харесаш някой и пукалясва. Интересно ми беше да разбера кво става нататък, но ме спойлнаха и заебах.
Безсрамниците много ги харесвам, но нещо ми бяха втръснали на 3-4ти сезон и тях също заебах, може след Троновете да го довърша, но имам списък за гледане.
Инхюмънс трябва да претърся, защото не знам дали шибаняците го продължават или го оставят само на сезон едно. Беше ми доста интересен.
Изключително много очаквах Роялса си, но от толкова чакане взе да ми втръсва нещо и сега 4ти сезон само го почнах, а трябва да проверя кво става. Неква адска боза се завъртя там, но нали съм лоял - ще гледам да изгледам всичко, когато целия сезон излезе. Все пак се хванах на хорото, поне сезона да довърша.