- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правихте днес за последно :) ?
Контра тема на " Кога правихте секс за последно : ) ? " щото ми писна да я гледам все в топа и как все някви правят свирки след даскало хаха
Та темата е от общ непринуден характер,
и едва ли някой ще пише в нея
ама заглавието така съм го направил че да заблуждава и хората да влизат тука а не в другата тема.
И даже очаквам по натам някой направо да пише заблуден от заглавието на темата "ами днес след даскало- свирки" ама туй са само пъклени планове
Последно редактирано от LoadRunner : 12-06-2014 на 20:46
Подкрепям отношението към другата тема, дано и тази добие популярност.
Та, аз закусвах.
днес ставане- кафенце с мляко- тренировка на гладно, и мисля да завърша следобедния цикъл с една супичка
Ядох естествено: Една шепа резенчета луканка+3 филии препечен хляб+ 1 чиния супа+ после още 2 филии със свинско филе този път+ 10 мандарини естествено и всичко това полято с една чаша вино. Преди лягане ще има пак включване.
Ходих до наще за рд на баща ми, беше сготвил страхотна пъстърва - запечена, с чесън и лимон вътре.
Сега съм си в нас и лЕжа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Официално си оправих отношенията с много важен за мен човек! <3
ейй кой бе
а аз официално открих сезона на мандарините с една щайгичка от складовете, и започвам да я стопявам малко по малко от преди малко
абе нема ви казвам кво прайх досега, ама и нема да ви казвам кво мисля да направя с едно вино в чаша