Здравейте. Няколко пъти се случва така, че да ходя зад момичето, в което съм влюбен, без да има други мой/нейни познати наоколо и постоянно се обръщаше като нинджа без да има обяснима причина. Та, аз естествено, макар и всеки да си интерпретира нещата по негов си начин, когато е в подобна ситуация, се надявах, че е от интерес дали я гледам. Не сме говорили много, разбирайте почти изобщо, и като възможен вариант ми се вижда и това да е намирала това за странно и едва ли не нещо от сорта "ил, тоя дали ме гледа". И все пак не смятам, че изглеждам като някой страшен изнасилвач или нещо подобно.
Случвало се е и обратното, аз да ходя пред нея, и просто се опитвам да не се обръщам изобщо, за да не изглежда странно. И ми е най-близко до ума, че така би реагирал всеки човек с чувства, и това по-горе е по друга причина.
Искаше ми се някой да сподели дали би поглеждал постоянно по същия начин в нейната ситуация, ако има пооне малък интерес към даден човек.
Не знам дали някой би се почувствал тролен от написаното, но както и да е.
Възможно е иначе и това да си мисли, но както казах, не сме контактували, и няколко пъти се е случвало да си тръгваме по едно и също време, и тъй като живеем в една посока ми се налага да ходя по същия път.
Добре де, заговори я! Запознайте се, прибирайте се заедно... Аз ако бях на момичето на мястото щях да се стресна направо, някакъв да върви по мен непрекъснато и да не говори.
Май се изразих зле и звуча като някакъв преследвач.
3-4 пъти се случва това за около година и половина. Познаваме се, както казах, просто сме общували твърде малко и нямаме общи теми на разговор. Нямам и желание да я заговарям за момента, понеже съм в такъв етап в живота си, че предпочитам да си чакам за сега пред това да ми се наложи да чуя не (най-вероятно) от нея.
Та не съм отчаян от любов, че да търся сближаване на всяка цена, дори напротив, но просто ми се стори странна описаната случка.
Ти така разказваш, сякаш се случва 3-4 пъти на ден. :д Да се върнем на основния ти въпрос - нормално е да се обръща, малко вероятно е да го прави защото има интерес към теб. Не, че не може да има някога, но гледането на непознат не ми прилича на знак.
Просто смени пътя по който вървиш . Шегувам се , щом не искаш да я заговаряш за сега , просто когато тя се обръща не гледай към нея , а и според мен може и да е забелязала , че живеете в една и съща посока и така
Веднъж се прибирах по тъмно сама и едно момче вървеше на два метра зад мен и аз имах чувството ,че си е забил погледа в задника ми или ,че чака само да няма хора ,за да ме награби обърнах се на два пъти и се замислях за трети и да го попитам защо върви зад мен и толкова близо при това ,обаче реших просто да се забавя и да го оставя да ме размине и когато това стана видях ,че е бил симпатяга дори не знам защо го написах това, но няма да си трия труда ;д Тааа... Аз ако бях щях да те помисля за изнасилвач , да .