С приятеля ми сме заедно от година и половина. Разделяли сме се много пъти за кратко просто и двамата сме много криви, но преди месец той сложи края. НЕ бяхме заедно месец при коeто се върна, простих му, държание различно, всичко хубаво мина се месец дърпане постоянно... и тъкмо последните 2 3 дена всичко беше оK и забелязвам как малко добро държание да покажа усещам как се опитва да ми се качи на главата... после аз пак се дърпам и съм студена, а той е толкова мил при което и аз нали започвам леко така да съм по мила и той почва вече да си позволява по грубо да ми говори. Последните два дена бяха идеални отвсякъде и после при най малката караница започва да се прави на интересен все едно вече си мисли че ме е вързал и аз ще му ходя зад гъза (преди го правех). Добре имам ли шанс с тоя човек.. просто покажа ли чувства той имам чувството че не се усеща и някак започва да си мисли, че каквото и да направи аз пак ще съм с него. Говорила съм за това с него но той сякаш не ме взима на сериозно. Искам да покажа на човека който обичам,че го обичам... но с това момче вече имам страх една мила дума да му кажа просто коренно различен става.. Защо така?