Здравейте!

От известно време хлътнах по едно момиче. Познавам я от около година, като съм имал много хубави разговори с нея и на моменти ми се е струвало, че си пада по мен (и една приятелка, която ни е виждала отстрани, ме убеждава в това), но понеже не бях така хлътнал по нея и принципно съм доста ангажиран, все не се решавах да предприема нещо сериозно. От скоро обаче започнах да си втълпявам, че "тя е жената" и уж отношенията ми с нея вървяха много добре, докато преди около седмица не излязохме на парти в обща компания. Още тогава вече не усещах някакво особено отношение към мен, каквото друг път бях долавял. От онази вечер насам, почти не е комуникирала с мен, дистанцирана е и като цяло се държи студено. Засякохме се веднъж- попитах я да не би случайно да ми е обидена, на което тя лаконично отговори, че не е. Опитах се да завържа нормален разговор и съжалих. От тогава не съм я виждал дори във фейсбук. Бих се отказал, ако ставаше дума за нормално момиче, но не съм сигурен дали просто не ме харесва или нещо я е притеснило, тъй като тя принципно е много срамежлива и същевременно интелигентна. Възможно ли е онази вечер така драстично да е променила отношението си към мен, или в главата й се случва нещо сложно? Евентуална издънка би могъл да е фактът, че се понапих (което правя изключително рядко), но пък се държах добре с нея и дори я изпратих до вкъщи. Възможно е да съм казал/направил нещо, за което да нямам спомен, но какво толкова би могло да причини такъв внезапен разрив в отношенията ни? Такива моменти ме карат да се чувствам обречен на вечна самота, а наистина имам желание да ми се получи с това прекрасно момиче.