- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме той ?
От близо една седмица излизам в една компания с най - добрата ми приятелка, едно момче, което е влюбено в нея и едн така наречен мой приятел. Казва се Васил .. За тази една седмица ние сме нон стоп с него .. Чуваме се по 4-5 пъти на ден нищо, че после ще се видим . . Караме да се разхождаме наляво и надясно дори само двамата .. смее се на всички простотии, който казвам .. В Петък бяхме в това момче, което е влюбено в най - добрата ми фр ... Това момче и тя седяха в хола и гледаха тв, докато аз и Васил седяхме в стаята му и се гушкахме, докато лежахме .. Много исках да го целуна, но и не стана .. Вчера също бях с него от 11:30 до 22:00 ... По едно време доѝде при мене отново и ме гледаше в очите след което ме прегърна .. Целуна ме по бузката.. Опита се и по устата, но не стана .. прекъснаха го .. Също така сутринта като го видях просто се засилих и го гушнах и той не ме пусна адски много време .. В Събота ме чакаше час и половина н едно кафе само да ми честити имения ми ден .. В крайна сметка ние сме много различни .. Всички мислят, че ходиме поради факта, че няма време, в което да не сме заедно .. Дори ме кара да ходя на тренировки с него .. Пред други хора не го е срам да си говори с мен, даже не млъква .. дори ме прегръща и целува (бузката) пред тях .. Даже си говорихме, че каквото и да става ще стане с времето .. Една позната, която не знае нищо за нас поради факта, че се виждам с нея един път месечно и не и бях разказала нищо и ми казва Васко те харесва .. Гледаше те много сладко и ти като се обърна към него той погледна на другата страна Постоянно търси погледа ми както и аз неговия .. винаги ме гледа в очите и понякога ми е странно .... Не мога да разбера дали ме харесва или ме приема само като фр .. Въпроса ми е дали той ме харесва или има някакви чувства към мен след чутото ... ?
Последно редактирано от nikol_99 : 12-08-2014 на 09:53
От това, което прочетох, мога да кажа, че ти много добре знаеш, че те харесва.
Спести си главоболието да се чудиш по цял ден , щом сте толкова добри '' приятели '' ( слагам го в кавички , защото от описанието ти все едно сте двойка ) защо просто не го попиташ?
Излизай от форона и марш да се разберете.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако това на снимката си ти - ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА АЗ ТЕ ХАРЕСВАМ !![]()
![]()
![]()
Чувствай се свободна да ми пишеш.![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не,той те мрази и иска да те забоде на шиш.
Толкова ли не се усещаш или ти е хубаво да се правиш на приятно разсеяна?
Остава само да ти каже,че те възприема като само приятелка.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!