- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отминали подаръци и спомени, а всъщност?
Днес в обедната ми почивка беше първият so called "зверски скандал", с мойто булка... Което ме разтревожи мъничко, но ме накара да се замисля за остатъка от деня, сега все още съм на работа и го мисля та е така реших да пльосна една темичка у умрелиоТ форон...
Та тя е "болна" и си седи вкъщи и днес докато чистела намерила "скрити" подаръци и спомени от бивши приятелки... в кашон в горната част на гардероба, с надпис... БУЛШИТ.. И естествено отворила и разгледала, много се "обидила", "разтревожила" и още един милион женски филмарщини... Веднага ми звънна да ме разпитва отначало тактично, после си беше открита война на думи (добре, че поне бе само по телефона) Див ме направи... Едва я кротнах, сега даже не ми се прибира много много.. (Все пак се сдобрихме, ама.. ми е тъпо)
Та отворила нашата кашона и видяла.. най-различни неща... от книга с любовния стихотворения до бижута, чаши, стъклени ангели, плюшки (да смятай, подарявали са ми плюшки..), тениски, книги, снимки, писма, дискове и прочие...
Притеснила се, че това го пазя, защото имам нещо към някоя бивша.. пазел съм го бил, защото съм се надявал на нещо и прочие лайна... А аз просто ги пазя като спомен от дадена мадама (към никоя нямам лоши чувства, щото просто не ми пука за тях на такова ниво вече, те са просто хора.. приятели, ако щете, а с приятелите има и спомени..)
Та нали аз може и да ги имам тия неща, но те са там с цел да ми напомнят, какво искам и какво НЕ.. и просто заради хубавите спомени с разните мадами.. През ебателното устройство ми е, дали тия хора съществуват вече... пазя ги за да помня какъв съм бил и от къде идвам.. не влагам смисъл в нито едно от нещата.. всъщност една от най-любимите ми чаши за кафе е именно подарък от бивша (булчицата не знае).. Не влагам абсолютно никакъв смисъл докато си пия кафето или я ползвам, просто ме кефи самата чаша.. Ама не, видиш ли ти, ако разбере, ще ме побърка.. А аз съм на принципа - нещата, които мога да ползвам.. (тениски, дискове, чаши, книги и прочие) които мога да ползвам когато ми хрумне са отвън, а нещата, които не мога да ползвам.. писма, стихове, снимки, разни ангели и тъпотии всичко т'ва е в кашона, не защото не ми харесва като подарък или няма/има смисъл за мен, а просто защото не мога да му намеря реално приложение, иначе този кашон нямаше да съществува и всичко щеше да бъде пръснато из апартаментО..
Както и да е, с ревността се справих, но цял ден мисля.. Дали наистина тези неща имат някаква по-специална стойност за мен.. и мисля, че не, но все пак ме яде нещо..
Пазя ги за спомена и щото ме кефят и ги ползвам.. нищо повече.. Нищо любовно, нищо чувствено не влагам в тях.. или към тях... Просто предмети от миналото ми, които ползвам..
Та ми е интересно вие как ще реагирате, ако намерите подобно нещо на половинката си?
А всъщност пазите ли неща от бившите ви??
Ако да, то влагате ли някакъв смисъл в тях или просто като мен си ги ползвате по предназначение?
Аз ли не съм в ред, или мойто ревниво зверче го тресе хормона?![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 12-08-2014 на 14:01
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обясни й, че мъжете имаме принципи и уважение към жестовете, които са ни правили важни за нас хора в миналото (предполагам заради това ги пазиш, въпреки надписа на кашона).
И още нещо - жените са върли егоцентрици (поне докато не станат майки), свиквай с това. Добре е да се научиш да им пресяваш информацията, защото имат навика да са твърде мнителни и да интерпретират погрешно фактите. Колкото повече лични неща знаят, толкова по-голям е шансът да ти се качат на грешната глава (щото като се качват на правилната и на двамата ви е хубаво).![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-08-2014 на 14:08
Welcome to the Jungle...
Аз й го обясних.. точно т'ва.. просто е като уважение да ги пазя, а и си ги ползвам...
И тя кротна.. пък и пазя нейните от преди години като бяхме детска лИбоф.. та не виждам к'во се цупи... След 20 минути се прибирам към вкъщи и ще я видя.. ама няма да си изхвърля нещата пък.. малко напук, малко защото все пак си ги искам, а и защото си ги ползвам..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
епа, като й е толко зор на нея, бих ги фърлил тея неща, ако не друго, то щото да избегна конфронтации и виканици, щото ми е нисък прагът на търпимост към високи децибели
ма като цяло не мисля, че е права
кво са, да си фърла пепелничето ли
ми ползвам си го, деба
Е, тя 100% се е зарадвала като е видяла нейните, обаче "как може да имаш такива и от други жени?!?!"
Жените са супер добри в това да си създават грандиозни драми, дори когато няма никакъв реален повод/смисъл/причина за това. Имам чувството, че го правят нарочно, за да не им е скучно и винаги да са под напрежение.![]()
Много ясно, че няма да ги изхвърляш. Бъди мъж и не тръгвай да й играеш по свирката отсега, защото после ще те побърка. Още повече, доколкото разбрах тя ти е в къщата, не ти в нейната, така че ще трябва да се съобразява.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-08-2014 на 14:18
Welcome to the Jungle...
Като тръгнахме отново, се опита да ми стъпи на врата, ама й посочих вратата и се кротна.. ;д много ясно, че няма да омекна и да ги изхвърля, просто ме човърка, какъв смисъл намира в тези неща и какви драми си набива в красивата главица... та се тормози
Иначе, това за драмата и аз съм го мислил и после такива най-нагло те обвиняват, че ти си започнал целия скандал и драма.."
Жени.. go figure..![]()
Dr. Gregory House
да, ние сме егоцентрични филмарки, в чиято ДНК има заложена хронична нужда от стрес, скандали, драми и прочие
Ей я пък тая феминистика.. Добре ти как би реагирала ако си в тази ситуация? Що трябва да е такава драма, че пазя 5 книги, две тениски, 5 диска, 3 снимки, 2 чаши и един кирлив ангел... (примерно, щото даже не знам какво точно има в кашона..)
Просто цитирам виканиците от телефона.. ;д
Dr. Gregory House
Ти поне си тактичен и си ги покрил в кашон, пък ей на, аз с една ватирана сива зимна блуза Pepe Jeans от негова бивша се боря вече 8 години. Желязна излезе, не избеля, не се раздра в центрофугата начи...
В сравнение с твоята кокона явно имам железни нерви.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
бих обяснила спокойно на четири очи какво е положението и какво реално чувствам към предметите и нея. ако не може да те разбере... е, кофти.
не казвам, че няма такива хора, които хиперболизират всичко и буквално те побъркват, но не винаги са от женски пол.
/просто мразя да се обобщава/
Dr. Gregory House
Аз нямам проблем с това. Не да се правя на дръж ми шапката, но наистина не ми пречи. И за себе си, и за него знам, че бившите са си в миналото, но са хора, с които сме споделяли нещо някога и това не се изтрива с вълшебна гумичка. Няма смисъл да правя драми, защото се е привързал към някоя чаша. Друг е въпросът, че моят не се привързва така към вещите, но едно от бившите ми гаджета пазеше под дивана кутия с писма от предната приятелка. Изпитвала съм диво любопитство към тях, но не ми е било проблем, че ги пази.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много добра идея ми даваш, да знаеш![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Е, и аз ги прочетох. Не си мисли, че съм ги подминала ей така.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тва сигурно е от зодията.
ХАХАХАХАХА, не мога, честно! Досега превеждах какво си написала
Океееей, тъкмо започвах да се чувствам зле, че това беше първото, което ми дойде наум като прочетох за кутията
Анархи, може би е добра идея да кажеш на приятелката си, че предпочиташ да спорите лично. Верно, че като е по телефона, имаш време да се подготвиш психически; но от опит ти казвам - при директна комуникация и искрено желание за разрешаване на проблема шансът да възникне неразбиране е минимален
Аз няма как да намеря такова нещо, все се получава, че съм първа сериозна половинка. :д
Но доколкото се познавам, ако няма други фактори, които да ме навеждат на мисълта, че иска да се събира с бивша, няма да се впечатля особено. Естествено, ще искам да разгледам и да чуя истории, свързани с тях
E, от тебе това не го очаквах, честно. Какви са тия сексистки глупости? Ако живеят сами и няма родители, с които да се съобразяват, няма никакво значение дали са на квартира (което лично аз бих предпочела като вариант именно заради това, което каза) или са в апартамент, който се води на едното семейство.
Докато има "твое" и "мое", що се касае до вещи, далеч не говорим за връзка между пораснали индивиди.
Хубаво, че не съм в твоята ситуация, но ако бях по-скоро щях да я накарам тя да дава обяснения. Кво ти рови в личните работи?
Е няма как живеем заедно, тя е подреждала нещо, чистела а-у.. пък той тоя кашон не е скрит (щото аз не виждам смисъл да крия нещо от нея, а пък такава простотия още повече).. Кашона си беше в гардероба, тя просто го е видяла и го е отворила от любопитство.. ;д никога няма да тръгне да ми рови в нещата или в компа.. ;д
Dr. Gregory House