- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отминали подаръци и спомени, а всъщност?
Явно порадид други причини се чувства несигурна в бившите ти и в желанието ти да бъдеш с нея, и кутията е била просто доооста мощен повод.
Иначе, и аз пазя полезни подаръци, толкова и помня кое ми е подарък..
Но кутия със сантименталности не държа, миналото ми е твъъърде минало. Излишен емоционален товар щеше да ми е.
Едит: Един от сериозните бивши ( и в момента най-добрият ми приятел ) до последно даже си държеше дрехи на бившата му на рафт в гардероба, защото не искаше да се вижда с нея за да й ги връщаТя е няк'ва кобра. И май кутия със сантименталности имаше, ма хич и не съм проявявала интерес.
Баща ми имаше някакви писма от негова много близка приятелка, от преди 25 - 30г.., поетични леко ( а баща ми е нихилистичен, антисоциален, сарказтичен и умен старчо ) - е.. не събрах сила да се опитам да ги прочета. Просто не искам да ровя в такива неща, защото разбирам повече, от колкото искам да знам, започвам да изпитвам емоции - съчувствие, съпричатност, присмех, дразга - та същото важи и за мъжете. Не обичам да ровя и не съм любопитна, освен ако не я споменава по 5 пъти в годината, тогава всеки един път ще запомня и ще проверя.![]()
Последно редактирано от NomNomNom : 12-08-2014 на 20:28
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...