- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отминали подаръци и спомени, а всъщност?
При условие, че аз съм нещо като склад за спомени и си пазя всичко възможно от хора, които са ми минали през живота (било то просто приятели или нещо повече), някак си не би било честно да се сърдя за нещо такова, но признавам, че ще ми е странно ако намеря такъв кашон и ще поразпитам (може би, повече от любопитство, отколкото от ревност).![]()
Абе, честно-казано, както каза пантерата, досега все съм била или първата (сериозна), или не се е стигнало чак до бивши, та не съм успяла да мина през тая цедка. Вероятно ще му кажа, че съм му открила кашончето и ще приключа темата. Ревнувам ама не от бивши, щото ако е била стока и/или ако нещата са вървели добре, е нямало в живота му да се появя аз.
Верно нали, че често си разпитвам за първи целувки, сексове, бивши и нам-ко ама обикновено по тоя начин доопознавам човека срещу ми. Някак си изследвайки реакциите на даден индивид в миналото, се подготвям малко или много за подобни работи и при мен. Пък и обикновено това са забавни истории.
Иначе аз си пазя моите си неща от бившия, както и от не-стигнали-до-гаджета-бивши, обикновени аверчета, семейство и други. Ако някой ме накара да си изхвърля плюшките и другите работи от бившия, ще му покажа вратата.
Явно порадид други причини се чувства несигурна в бившите ти и в желанието ти да бъдеш с нея, и кутията е била просто доооста мощен повод.
Иначе, и аз пазя полезни подаръци, толкова и помня кое ми е подарък..
Но кутия със сантименталности не държа, миналото ми е твъъърде минало. Излишен емоционален товар щеше да ми е.
Едит: Един от сериозните бивши ( и в момента най-добрият ми приятел ) до последно даже си държеше дрехи на бившата му на рафт в гардероба, защото не искаше да се вижда с нея за да й ги връщаТя е няк'ва кобра. И май кутия със сантименталности имаше, ма хич и не съм проявявала интерес.
Баща ми имаше някакви писма от негова много близка приятелка, от преди 25 - 30г.., поетични леко ( а баща ми е нихилистичен, антисоциален, сарказтичен и умен старчо ) - е.. не събрах сила да се опитам да ги прочета. Просто не искам да ровя в такива неща, защото разбирам повече, от колкото искам да знам, започвам да изпитвам емоции - съчувствие, съпричатност, присмех, дразга - та същото важи и за мъжете. Не обичам да ровя и не съм любопитна, освен ако не я споменава по 5 пъти в годината, тогава всеки един път ще запомня и ще проверя.![]()
Последно редактирано от NomNomNom : 12-08-2014 на 20:28
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не трябва да се сърди за такива неща,камоли да ти вдига скандали ама те жените са такива....
темата е хубава
щях да кажа че не мога да си представя как някоя ше ми отваря кутията е така ама се сетих че аз лично съм чел дневник на майка ми от тийн годините и некси не върви да го кажа
ама що пък не
как неква ше ми отваря кутията уее
ако иска да види кво има там ок ама да се ровиш е най-малкото неуважително
аз лично си нося дрехи ползвам си чаши и други работи които са ми подарявали /ако са ми харесали/
/не питайте ако не искате да знаете
тапи женски ;д
Аз лично не мога да говоря много много за бивши (мои или негови), но имам една приятелка, която беше с приятелия си около година и нещо. Беше някаква бурна любов, много бързо се сближиха, тя беше в тях почти постоянно и адски мнго ревнуваше от бившата му (според мен е напълно обяснимо, бяха скъсали непосредствено преди новата връзка :Д). Накара го да изхвърли абсолютно всичко нейно, май само с едни чаши от Лондон не можа да се пребори, но много ѝ бъркаха в здравето :Д
Та, имаше един такъв ден на почистване (той беше ок с това, понеже не му бяха някакви сантиментални повечето, а и много я обичаше). Но да, има всякакви, няколко месеца след това се разделиха :Д
Най-вероятно живеят при родителите му. Това ми беше идеята за съобразяването.
Не ги познавам лично, та не мога да твърдя дали и доколко са пораснали.
Според мен е недопустимо да се ровиш в нечие лично пространство с тактичността на слон в стъкларски магазин и после да наглееш и да държиш сметка/да вдигаш скандали за това, което си намерил (особено нещо толкова незначително). Изисква се малко възпитание и съобразителност, за да се сетиш кое е уместно и кое не.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-09-2014 на 13:48
Welcome to the Jungle...
Добре че бившата/бившите не са ти оставили херпес или трипер...
ТОГАВА какъв скандал щеше да ти вдигне-е-е-е-е-е...![]()
Никак не е сигурно, че жилището им е общо.
Измисляш си аргументи, колкото да участваш в спора. Както сама каза - гадаеш. ;]
Welcome to the Jungle...
не мисля, че е моя работа коя какво му е подарявала и дали го пази, къде го пази, защо го пази (въпреки че е логично, че щом го пази, то значи или му влиза в употреба, или просто има сантиментална стойност за него, и не би го изхвърлил). това са неща, които въобще не ми пречат и в никакъв случай не бих му държала сметка за каквото и да е било. същото очаквам и от негова страна. няма да реагирам добре, ако случайно си позволи да ми рови из нещата (без мое позволение) или пък да ми казва, какво да правя с тях, ако 'ще не да живеем заедно, а да сме и женени даже.
Та ми е интересно вие как ще реагирате, ако намерите подобно нещо на половинката си? - Бих питала защо ги пази но не да се караме това са работи от миналото а мен миналото не ме интересува
А всъщност пазите ли неща от бившите ви?? - Пазя много работи
Ако да, то влагате ли някакъв смисъл в тях или просто като мен си ги ползвате по предназначение? - Не влагам нищо в тях просто ми харесват
Аз ли не съм в ред, или мойто ревниво зверче го тресе хормона? - Просто твойто зверче :д е много ревниво
Ина, Илия..Живеем сами в по принцип мой апартамент (купен от нашите). Но като я поканих да живее с мен й казах да не се притеснява, а и ще се женим, та моето ще стане нейно и обратното, в тоя ред на мисли въобще не ми е хрумвало да й кажа това е моят апартамент съобразявай се... Пък и ние имаме история от ученическите години (ходихме 3 години, познаваме се от малки, щото нашите са много близки приятелски семейства, първи сме си в абсолютно всичко..) буквално няма място за неразбирателство и неведение относно навиците,нещата и прочие на другия..
Това е едно от малкото неща за които се спречкахме...просто щот нея я удря факса
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Именно това имах предвид. Живеят сами, няма значение в чий апартамент, подобни сметки са много грозни, как би се споменало това в спор "Ми, няма да ги хвърля, съжалявам, това е моят апартамент и аз решавам"? Супераргумент. Поне за мен, де. Даже като гледахме "Приятели", го коментирахме с моя приятел, че Чандлър се нанесе в апартамента на Моника и тя не пропускаше да му натрие в носа как нещата си имат определен ритъм, място, начин на правене, дрън-дрън.
Както и да е, това ми е личното мнение. Постигнахте ли съгласие?
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-09-2014 на 17:40
mhm
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
кво общо има за апартамента
щом съм решил да останат ще останат
по-скоро аз ще си тръгна
кво съгласие
като съм казал че легените ше са там може да се обсъди ако има по-мъдро решение но да ми казва кво къде
от коя планета сте
мноо жалко брадми
мислех че не си толко кофти, колкото изглеждаш
ако не щем даси фърлиим спомените, нема си ги фърлим
ша ако мичито тръгне да си го връща "тъпкано претъпкано" ... еми, тъпо, деба, явно немада се разберем
както и да е са сеъм пеан
САМО САТАНЗЪМ
1488
Последно редактирано от YoungBloodZ : 11-22-2016 на 17:38
така, сега ще избухна:
WHO CARES, BE, SELCHO
точно пък на нея да кажеш, че е гнусна, която е на светлинни години от теб и точно пък ти да го кажеш, е пародийно. стига си си ръсила негативизма, никой не се стреми да ти се хареса. не си придавай толкова важност. върни се в дупката, от която си изпълзяла и досаждай на друг. не му завиждам на тоя, дето му се налага да те търпи, макар че едва ли съществува чак такъв мазохист. престани да ни товариш с отрицателната си виртуална аура. влизам да разтоварвам, а попадам на простакеси. гъмжи от комплексари и хейтъри. тука е заприличало на кенеф от столична чалготека след участие на jiki storaro. лейди, банни ме, моля. /макар, че и селското чедо за обиди, заяждане и спам (което е масова практика при нея) подлежи на същото.
/колко е кофти, че в софия няма сняг )))) :
Последно редактирано от YoungBloodZ : 11-22-2016 на 17:38
Аз не разбрах за номном или за тори го казва
никой да не ми закача и обижда Галаксина, че ще се ядосам
// по темата не знам, никой не ми е подарявал нищо.. а аз глупачката за първия месец с първото ми гаджИ му подарих водно пистолетче (неговото едни идиоти го счупиха на морето, а там редовно го пълнехме с алкохол и пиехме като си пръскаме в устите.. гнусна работа като се замисля ;д) ии една картичка, която гласеше "you are the dub to my step", защото и двамата бяхме луди по дъбстеп и това ни събра дефакто, защото общата ни компания не искаше да слуша дъбстеп и ни изгониха нас двамата на плажа да си слушаме ;д мда както и да е, надали той ги пази