.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен
    нпп, вие двамата "свидетели" на Словото кога ще се сражавате с Антихриста, нали беше казал веднъж нещо такова.

Кажи нещо повече за битката ви, че да знаем кога и къде да ходим да ви гледаме сеира. хихи

Ще пускате ли магии като Суб Зиро например и ще имате някакъв специален удар.
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 11:36

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми то не зависи само от свещеника, то и от тебе зависи - например с каква нагласа отиваш, какво ти е отношение към вярата и Бог и още други подобни.

Затова не трябва да гледаш на свещеника като някакъв вълшебник, а трябва и ти сам да съзнаваш за какво отиваш и какъв е смисъла на това което прави свещеника, също да осъзнаеш къде в какво си сбъркал че да стигнеш дотук и какво трябва да се постараеш да промениш в себе си.
    не става въпрос за един свещеник, а за това, че по принцип системата и организацията им не беше както трябва, и затова не можеха да изгонват бесовете както трябва, понеже в много от случаите те пак се връщаха, защото нито те вярваха достатъчно правилно, нито учиха поклонниците (си) да вярват правилно, и така бесовете се връщаха пак и поклонникът трябваше отново да посещава ръкотворения от човешки ръце храм, разбира се като казвам това никак не осъждам когото и да е от човешките и другите одушевени същества, но ако човек наистина иска да постигне съвършенство във вярата, тогава трябва да си понесе "кръста" сам, имай предвид, че, без да се хваля със себе си, още тогава имах много голяма вяра, с която като се молех, Бог винаги отговаряше на молитвите ми, дори и това да направи всички човеци за станат праведни според Неговата Воля, но в православието не намерих траен ефект, защото системата им малко или много угаждаше на неправдата и отваряше врата на бесовете, иначе наистина са най-доброто християнско вероизповедания от световно популярните, като там съм срещал много добри свещеници, които служиха много вярно, все още си спомням как един от тях оставаше до късно да освещава людете, които посещаваха храма, при все че това го натоварваше неимоверно, а те идваха при него за освещаване, защото го знаеха, че е толкова верен - уникален човек!, но тези свещеници се придържаха към Божите закони, а не към православните
    Последно редактирано от npp : 12-14-2014 на 12:37

Мега фен
    нпп, вие двамата "свидетели" на Словото кога ще се сражавате с Антихриста, нали беше казал веднъж нещо такова.

Кажи нещо повече за битката ви, че да знаем кога и къде да ходим да ви гледаме сеира. хихи

нападенията срещу нас отдавна започнаха, и антихристът не е само един...

Ми то не зависи само от свещеника, то и от тебе зависи - също да осъзнаеш къде в какво си сбъркал че да стигнеш дотук и какво трябва да се постараеш да промениш в себе си.
    Точно така е. Проблема с полтъргайста е индикация, че доста неща в обитателите на дома са неизправни в духовно отношение. И дори да се престрашат да отидат при дядо поп, той ще поиска сериозна преоценка на досегашните убеждения и начин на живот, и поставяне начало на живот според Божиите заповеди. Което обаче иска мислене и известно самоотречение, а и усилия. Не че не си заслужава, обаче много по-удобно изглежда да отидеш при гледачка, на която само трябва да платиш, за да те омае с глупости и да ти приспи съвестта, че ти не си виновен в нищо, а причината била в умрялата ти баба и като направиш 1-2 абсурдни неща ( с нетърпение чакам нашият да се похвали какви точно са им препоръчани), проблемът щял да изчезне без никакви усилия от твоя страна. А на бас, че така не става.

Question

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    , но тези свещеници се придържаха към Божите закони, а не към православните
    ??!? Какви са пък тези православни закони, различни от Божиите и като как се държаха тези свещеници, че стигна до този извод?

Мега фен
    нападенията срещу нас отдавна започнаха, и антихристът не е само един...
    нппинчо, аз съм антихриста, сега съм още малък и ме обучават в специална тайна частна лаборатория за нинджи, магьосници и аристократи, и като порасна още малко и ще дойда да ви изпапкам двамата с твоето приятелче "езичниче-свидетелче".

стягайте си задниците, скоро ида, муахахаха
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 13:20

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Точно така е. Проблема с полтъргайста е индикация, че доста неща в обитателите на дома са неизправни в духовно отношение. И дори да се престрашат да отидат при дядо поп, той ще поиска сериозна преоценка на досегашните убеждения и начин на живот, и поставяне начало на живот според Божиите заповеди. Което обаче иска мислене и известно самоотречение, а и усилия. Не че не си заслужава, обаче много по-удобно изглежда да отидеш при гледачка, на която само трябва да платиш, за да те омае с глупости и да ти приспи съвестта, че ти не си виновен в нищо, а причината била в умрялата ти баба и като направиш 1-2 абсурдни неща ( с нетърпение чакам нашият да се похвали какви точно са им препоръчани), проблемът щял да изчезне без никакви усилия от твоя страна. А на бас, че така не става.
    и това не е точно така, защото някога Исус и Неговите истински ученици освещаваха човеците без да изискват от тях/им налагат каквото и да било, наистина съвсем безвъзмездно и дори от свръхестествена милост, а сега светът на духовната/религиозната дейност се напълни с човеци, които предимно казват какво трябва хората да направят, но не освещават винаги, а в най-добрия случай само понякога, и така мнозината не срещнаха благодатта на истинския Господ Бог лице в лице, поради което мнозина от тях нямаха шанса да я познаят, и така и много от тях не повярваха (както трябва), при все че мнозина останаха верни на своя истински Създател, да не говорим, че светът на човешката религия/духовност се напълни с духовни донкихоти, които знаят само да нападат и воюват срещу друг, и все си търсят опоненти, а най-обичат да воюват против истински Светии и праведни, вместо да допринасят с нещо добро/работят за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, понеже човекоубийци винаги е имало, но не така истински спасители - това е духът на антихрист, ето защо Господ е казал:

"Пазете се да ви не заблуди някой, защото е възможно мнозина да дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос или Христос ме праща, и да заблудят мнозина, и от тях ще чуете за враждебност и за война против човеци и одушевени, но вие гледайте да не им вярвате, понеже тия неща могат да се окажат неизбежни, но това още няма да бъде свършекът, защото ще се повдигне религия срещу религия, и вяра против вяра, и на разни места може да има недостиг/недоимък, напасти/мор, и сътресения, но всичко това ще бъде (само) началото на онази скръб, тогава духовните беззаконници ще ви предадат на разтление/мъки и (по)гибел, и ще бъдете (на)мразени от всички човешки(666) религии заради Моето име, и тогава мнозина вярващи/духовни ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят, и ще се появят много лъжепророци/лъжливи духовни водачи и съветници и ще заблуждават мнозина, и поради нарастване(то) на духовното беззаконие, любовта на мнозина/мнозинството ще охладнее, но който вярващ/духовен устои до край в правилната вяра, ще бъде спасен, и това Благовестие на Божието царство ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всички вярващи/духовни, и тогава ще дойде свършекът. Затова ако видите мерзостта, която докарва запустение, речената от пророк Данаил, стояща на Светото място, тогава онези, които се окажат, че са в пределите на човешката религия/духовност, нека да внимават във вярата да не вършат неправда, и ако за тях се окаже по-добре да напуснат нейните предели, да го направят, който има правилната вяра, да не следва друга, също и който е невярващ/неокултист, да не следва човешка(666) религия/духовност, а горко на онези, които са духовни родители и наставници през онези дни, и молете се бягането ви да не се случи в момент/период на духовна криза, или когато Бог Отец е в по-дълбоко състояние на полусън (за вас), защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има, и ако да не се съкратяха онези, ни една твар не би се избавила, но поради вярата и молитвите на истинските Светии, онези дни ще се съкратят." Матей 24: 4-22
    Последно редактирано от npp : 12-14-2014 на 13:59

Мега фен
    нппинчо, аз съм антихриста, сега съм още малък и ме обучават в специална тайна частна лаборатория за нинджи, магьосници и аристократи, и като порасна още малко и ще дойда да ви изпапкам двамата с твоето приятелче "езичниче-свидетелче".

стягайте си задниците, скоро ида, муахахаха
    теб вече те изобличихме за всяка твоя неправедна дума в продължение на месеци, като ти сритахме задника доста пъти

Мега фен
    ??!? Какви са пък тези православни закони, различни от Божиите и като как се държаха тези свещеници, че стигна до този извод?
    задаваш излишен въпрос, защото отговорът е в същия пост

Мега фен
    ух на бати езичничето, ти ше ми си баклавичката за десерт, а приятелчето ти свидетелче ше ми е клечката за зъби.

Мега фен
    и антихристът не е само един...
    чакай де, няма ли да е един, колко са.

Аз таман концентрирах в мене цялата сила на злото и ти искаш ме разхерметизира ве.
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 13:55

Мега фен
    чакай де, няма ли да е един, колко са.

Аз таман концентрирах в мене цялата сила на злото и ти ме разхерметезира ве.
    самият дявол е главният антихрист, докато духовните беззаконници между човеците са другите антихристи

ух на бати езичничето, ти ше ми си баклавичката за десерт, а приятелчето ти свидетелче ше ми е клечката за зъби.
    още ли изобличения искаш да получиш?!

Мега фен
    самият дявол е главният антихрист, докато духовните беззаконници между човеците са другите антихристи
    ма нали един човек ще е, както Христос е Син на Бога, така и тоя ще е син на дявола и ще е един човек.

Не ме прави на балама ве, искаш да ме изкараш, че аз самия не знам кой съм ли бе.

хммм, добра атака, но си прекалено слабичък за злата ми мощ.
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 14:00

Мега фен
    още ли изобличения искаш да получиш?!
    какво изобличение ве, сигурно в тоя форум вече десет човека вярващи (независими, без да се познават) са идвали и са ти казвали, че си един "пръдльо на Словото", какво изобличение още искаш.

Мега фен
    ма нали един човек ще е, както Христос е Син на Бога, така и тоя ще е син на дявола и ще е един човек.

Не ме прави на балама ве, искаш да ме изкараш, че аз самия не знам кой съм ли бе.

хммм, добра атака, но си прекалено слабичък за злата ми мощ.
    напротив, пише, че може да бъдат много антихристи, а дяволът е един вид прототипът на духовните беззаконници - понеже именно той е духовното беззаконие у всеки неправеден духовен служител/работник, затова и се използва единствено число в 2 Солунци 2:3, но също и защото всеки един човек, който упражнява вяра(та) систематично и задълбочено е редно да внимава да не върши духовно беззаконие

"Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист(т.е. че лукавият увеличава/умножава своята власт), и понеже сега има много антихристи(т.е. много духовни беззаконници), от това знаем(т.е. по това познаваме), че е последно време(сиреч, защото той може да действа в света само чрез такива човеци). От нас излязоха(т.е. и те са някакъв вид духовни), но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас; но излязоха(т.е. но се възпротивиха на истинските Светии), за да стане явно, че те всички не са от нас. Пиша ви, не защото не знаете истината, но защото я знаете и разбирате, че никаква лъжа не е от истината... Кой е лъжец, освен оня, който отрича, че Исус е Христос(т.е. че Исус е единственият (истински) Христос/Господ)? той е антихрист, който се отрича от Отца и от Сина. Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца; а който изповядва Сина, има и Отца. А колкото за вас, онова, което сте чули отначало, нека остане у вас. Ако остане у вас това, което сте чули отначало, то и вие ще пребъдете в Сина и в Отца."

а чутото "отначало" е Словото, което идва директно от Устата на истинския Господ Бог, било то под формата на чиста съвест, или здрав разум

Мега фен
    той ще е един, а другите ще са само негови предвестници.

Мега фен
    какво изобличение ве, сигурно в тоя форум вече десет човека вярващи (независими, без да се познават) са идвали и са ти казвали, че си един "пръдльо на Словото", какво изобличение още искаш.
    духовитият въздух под налягане си ти, ето как пак само търсиш на кого да опонираш или пред кого да се направиш на важен, но не и да кажеш нещо, което е добро за всички, нито постоянстваш в правилната вяра/молитва, но трябва нещо свръхестествено да се случи за да започнеш да се молиш както трябва

Мега фен
    той ще е един, а другите ще са само негови предвестници.
    а ако толкова много настояваш да има такъв човек, искаш ли ти да се окажеш този един дето да понесе най-тежкото наказание от Бога?!
    Последно редактирано от npp : 12-14-2014 на 14:22

Мега фен
    а ако толкова много настояваш да има такъв човек, искаш ли ти да се окажеш този един дето ще понесе най-тежкото наказание от Бога?!
    ми е де, аз съм, да се ева...

идвам само заради тебе, да те хапна с мезенце и пещерска.

Мега фен
    ми е де, аз съм, да се ева...

идвам само заради тебе, да те хапна с мезенце и пещерска.
    в коя пещера я правиш, и какво колиш от пещерата за мезе?!

Мега фен
    ми сега го карам на зелена салата и коприва, и мръвка ми се е дояло, задължително от "езичник-свидетел" първокачествена порода, таман сега за рождеството, баш.
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 14:53

Мега фен
    ми сега го карам на зелена салата и коприва, и мръвка ми се е дояло, задължително от "езичник-свидетел" първокачествена порода, таман сега за рождеството, баш.
    ми тогава мога да ти предложа едно ако от първокачествена порода, щото личо аз не коля

Супер фен Аватара на per-dead

Чувствам се поласкана, че пишеш "названието" ми с главна буква.
    Вече с никой не се сражавам.
    Живея с човек от бялото братство.
    В клас всички са християни.
    Аз съм единственият антихрист-атеист.
    Отдавна се отказах да споря за глупости.
    Но ако толкова ти се гледат скандалчета,
    наеми някой, който да играе мен и да спори вместо мен.
    Готово.
    Чиста работа.
    Даже и аз бих гледала.
    С пуканки.

Per-dead, какво стана с ,,деня на истината''? Кой е причината за полтъргайста според гледачката? Обеща да ни разкажеш?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Дотук мненията не са компетентни. Атеистите отричат духовните явления като несъществуващи, дори когато те им вадят очите, а умниците тук изкарват хората суеверни или колективно откачили.
    Уважаеми pear-dead, съдейки по случилото се и по картинката на профила ти, у вас нещо някой се е позаиграл с нечисти сили или по-точно казано - демони. С тези сили шега не бива и Господ е допуснал те да ви правят пакости у дома, за ваше вразумление. Не правете грешката да търсите разни шарлатани да ви баламосват с разваляне на магии и пр. Разните му баячки, екстрасенси и пр. вещици няма да ви помогнат, а само ще влошат нещата.
    Решението е следното: Отивате в близката църква, намирате свещеник и му обяснявате проблема. Той знае за какво става въпрос . Трябва да дойде да направи водосвет в дома ви и да го прекади и поръси със светена вода, а вие трябва постепенно да се пообразовате духовно и да видите какви кривици имате за изправяне.И да се постараете да живеете като християни, и тогава няма да бъдете играчка на бесовете. Повярвайте ми като на човек със знания и някакъв опит в тези неща. Отново повтарям -въпросът е от компетенцията на свещеник.
    Подкрепям това мнение .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си