.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли турците?

Гласували
12. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

4 33,33%
  • Не

8 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Защо мразите турците?

Много ми е интересно, защо мразите сегашните турци, след като те не са виновни за нищо, направено от османците?
    И, моля кажете колко от вас мразят турците? А колко от вас ги смятат за достойни хора?

не мисля, че някой ги ''мрази'' , по-скоро се дразним, че се топим като нация, а турците заемат управлението.

Аз не харесвам религията им и от там и тях самите....

Мега фен Аватара на LoadRunner
    религия, история, хигиена- изключително брадато и мръсно племе, грозен език, нагли
    настанили се в България и политиката и,
    завзели тихомълком изцяло Разград, Момчилград, Крумовград, Кърждали, Шумен и така на татък,
    агитират на турски език все едно са си у дома,
    като цяло кучешка порода сравнявам ги с циганите. На равно са ми.
    Всички случайно познати турци къде от познати къде от университета съм ги изчистил постепенно и тотално.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хигиена- изключително брадато и мръсно племе
    Само не ми казвай, че се имаш за запознат с историята и религиите!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    1во с хигиената съм запознат щото в нащо уни имаше няква програма и дойдоха 50 мастии директно от туркиш. Всички бяха брадати до един- осама си представяй. Пушеха нон стоп цигари и миришеха, движеха се в пак естествено и целия пак миришеше като го разминеш. Имахме зала на унито и почнаха да идват няколко само че ги изгонихме след месец щото потта им не се траеше и миришеше в цялата зала (шефа взе това решение и им го казахме в прав текст че миришат и повече да не стъпват щом не се къпят)
    Учил съм няква история в даскало, религята я познавам до толкова че да ме отвръщава.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    нямам нищо против турците само няколко пушки револвер сабя шашка и някой друг кинжал

хората имат по цели танкове самолети нищо си е моето
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Интересна тема.Ще я следя. Това което не ми харесва в тях е наглостта .

със сигурност някои българи са безброй много по-прости от турците във всяко отношение

Banned Супер фен
    Не мразя. Не уважавам това, което страната им е сторила на нашата. Не мога да мразя, защото не изпитвам чувства към тях. Не уважавам, защото не са били достойни за уважение жалките им опити да пречупят българския дух. Сами са умаловажили религията си със зверствата, които са извършвали, в опит да направят мюсюлмани от християни. Изпитвам възмущение просто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си